Nieuwe voorruit Antwerpen

Goedkoop een nieuwe voorruit voor uw auto vervangen in Antwerpen? De prijs die wij rekenen voor het vervangen behoort tot de voordeligste omdat wij de kosten laag houden en de service hoog. U vindt de prijs ook gewoon op onze website.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Montage in Antwerpen

Wij vervangen uw voorrruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zo monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Antwerpen
Noorderlaan 97
2030  ANTWERPEN

Bel Antwerpen 0477-457553

 

Terug naar de dealers