Nieuwe voorruit Nieuwe Pekela

Goedkoop een nieuwe voorruit voor uw auto bij  autoruitservice JW Autoglas in Nieuwe Pekela? Wij monteren voor een vaste lage prijs. Onze autoruitenspecialist monteert voordelig en snel. U kunt op afspraak terecht bij de werkplaats in Nieuwe Pekela of Spijk. Als u hier geen gelegenheid voor heeft maak dan gebruik van onze mobiele service voor montage bij u thuis of op het werk. De prijs die wij rekenen voor het vervangen behoren tot de goedkoopste omdat wij de kosten laag houden en de service hoog.

Prijs nieuwe voorruit 

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Wij werken op afspraak

Als u een afspraak bij ons maakt bestellen wij de juiste voorruit en zorgen dat de monteur voor u (op locatie) op de afgesproken tijd klaar staat. U kunt simpel online een afspraak maken op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak.

Maak afspraak online


Of bel 088-0225457

Montage voorruit

Onze autoruitenspecialist vervangt vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Groningen
Holland Marsh 19J
9663 AV NIEUWE PEKELA

 

Terug naar de dealers