Mobiel uw voorruit laten vervangen

Heeft u geen tijd om één van onze dealers te bezoeken voor het vervangen van uw voorruit? Ook tijdens de Coronacrisis kunnen wij u aan huis of op het werk helpen met het herstel van uw autoruitschade.

Mobiele service

Met een speciaal ingerichte servicebus kunnen wij op locatie waar dan ook in Nederland bij u aan huis of op het werk de voorruit van uw auto vervangen.

Kosten

Er zijn geringe voorrijdkosten verbonden voor het op locatie vervangen van uw voorruit. Het voordeligste voor u is het als wij u inplannen op een bestaande route zodat de uiteindelijke kosten zo laag mogelijk blijven. Natuurlijk maken wij u een passende aanbieding afhankelijk van de locatie waar u geholpen wilt worden.
U kunt vrijblijvend telefonisch informeren naar de mogelijkheid en kosten op telefoonnummer 088-0225400

Uitzonderingen

Het is niet mogelijk op locatie om vakkundig een voorruit te vervangen als het regent of vriest. Bij montage onder slechte condities kan het voorkomen dat een voorruit die in de sponning verlijmd is met autoruitkit niet goed hecht en vervolgens niet vast in de sponning zit.
Als u de beschikking heeft over een ruime garage, parkeergarage of een bedrijfshal is het natuurlijk wel mogelijk.

Vragen

Wij zijn 7 dagen per week vrijblijvend bereikbaar voor al uw vragen over autoruiten van 08:00 uur tot 21:00 uur op ons telefoonnummer 088-0225400