Originele voorruit

Wij monteren wij altijd een originele fabriekskwaliteit voorruit. Deze aftermarket autoruiten kopen wij rechtstreeks is bij de O.E.M. autoglasfabrikanten Pilkington®, Saint-Gobain Sekurit®, AGC® en Guardian® die autoruiten fabriceren voor de grote automerken en ook leveren aan Carglass en Autotaalglas.

OEM-voorruit

Voorruiten worden door deze automerken vervaardigd volgens dezelfde specificaties en productiestandaarden als de originele voorruit. Deze OEM-kwaliteit staat voor Original Equipment Manufacturer-kwaliteit.

Originele voorruit:
originele voorruit

Nieuwe voorruit:
nieuwe voorruit

Autoruitfabrikanten produceren in 1 productiegang zowel de ruiten met daarin het logo van de autofabrikant als de ruiten zonder dit logo. Technisch is er geen enkel verschil tussen deze originele ruiten. De kwaliteit van deze ruiten is dus gelijk aan die van originele voorruiten. Alleen de prijs is dus een stuk aantrekkelijker.

Prijslijst voorruiten

Pilkington

Pilkington is 's werelds grootste autoruitenleverancier voor de automobielindustrie. Eén op de vier auto's wereldwijd is uitgerust met Pilkington autoglas.
U komt autoglas van Pilkington tegen bij de eerste montage in Alfa Romeo, BMW, Ford, Peugeot, Saab en Volvo.

Saint-Gobain Sekurit

Saint-Gobain Sekurit is al ruim 80 jaar een toonaangevende fabrikant van autoruiten. Eén op twee Europese auto's is dan ook uitgerust met autoglas van Saint-Gobain Sekurit.
U komt autoglas van Saint-Gobain Sekurit tegen bij de eerste montage in Audi, Citroen, Fiat, Mercedes, Opel, Renault, Seat, Skoda en Volkswagen.

AGC

Automotive Replacement Glass is een divisie van AGC Automotive in Europa. AGC is OEM-leverancier aan voornamelijk autofabrikanten origine.
U komt autoglas van AGC tegen bij de eerste montage in Honda, Hyundai, Suzuki en Toyota.

Glavista

Glavista Autoglas is een kleinere, maar niet onbelangrijke speler in de autoglasmarkt en levert specifieke oplossingen voor niet alledaagse auto's.

Originele voorruit

Het komt er dus op neer dat wij voor u een nieuwe voorruit van OEM-kwaliteit leveren en monteren maar dan voor de helft dan de prijs die u bij uw merkdealer of andere autoruitbedrijven zou betalen.
U krijgt hetzelfde product als bij onze concurrenten, maar dan zonder de extra kosten van dure radio- of tv-reclames, dure franchiseclub of "gratis ruitenwissers". 
Gratis ruitenwissers bestaan natuurlijk niet, maar zoekt u een betrouwbaar en voordelig adres dan adviseren wij u Nieuweruitenwissers.nl

Imitatie voorruit

Er wordt dus vaak onterecht gesproken van een "imitatie voorruit" hoewel dit onterecht is. Het is een identieke voorruit echter zonder merk logo.