Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor de nieuwe voorruit van uw auto is honderden Euro's lager dan de prijs die onze grote concurrent rekent. De prijs voor uw nieuwe voorruit kunt u ook gewoon makkelijk onderaan op deze pagina vinden. Wij hebben de prijzen van bijna alle autotypen voorruiten voor u op een rijtje gezet compleet met het laten vervangen bij één van onze geselecteerde montagepartners.

Vaste prijs

Het is ook gewoon de vaste prijs voor een nieuwe voorruit van A-kwaliteit inclusief de montage zonder bijkomende kosten op één van onze vestigingen. Wij zijn altijd voordeliger omdat u bij ons niet meebetaalt onnodig dure kosten zoals radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten.

Mobiele service

Lukt het u even niet om één van onze vestigingen te bezoeken? Maak dan gebruik van onze mobiele service aan huis of op uw werk. Hier zijn wel geringe extra kosten aan verbonden.

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken. Of bel 088-225400

Maak nu een afspraak

Hier vindt u de nieuwe voorruit voor uw auto voor een eerlijke prijs!