Reviews Nieuwevoorruit.nl

Voor een objectief oordeel van ons bedrijf vragen wij al onze klanten een review of te wel klantbeoordeling te plaatsen op KlantenVertellen.nl. Dit is een onafhankelijk bedrijf waarbij wij geen invloed hebben op de geplaatste beoordelingen.

Deze eigen reviewpagina van ons geeft een weergave van de 25 laatst geplaatste beoordelingen. Alle beoordelingen vanaf 2017 kunt u vinden op https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1053149/nieuwevoorruitnl

Geef je mening
Service

| 17-01-2022

Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan en de prijs is echt fantastisch

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 14-01-2022

Het was supersnelle service, conform afspraak en kwaliteit op en top. Ik zou iedereen aanraden hier langs te gaan. Laat je niet bedonderen door de bekende namen in deze business!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-12-2021

Sterretje in mijn voorruit prima gerepareerd.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-12-2021

- afspraken waren eenvoudig en makkelijk te maken - afspraak was op tijd en als beloofd binnen 1.5 uur - vriendelijke toelichtingen tijdens het plaatsen - als de ruit het houdt is het perfect!

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 14-12-2021

Ik ben in het weekend zonder extra kosten uiterst vriendelijk geholpen in Barendrecht. Prima prijs/kwaliteitverhouding als je ziet met hoeveel zorg en vakmanschap een nieuwe voorruit in mijn Volvo V50 werd gemonteerd. Petje af voor NieuweVoorruit.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 07-12-2021

Koffie aangeboden en ik kon er op wachten. Heb een wandeling gemaakt en na een uur was alles in orde.

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 0

Prijs / Kwaliteit 8

Service

| 29-11-2021

Voorruit met sterren moest vervangen. telefonisch goed bereikbaar, meteen teruggebeld, meteen mail. Prijs was beter dan bij andere garages. Vakkundig gemaakt, vriendelijke bejegening.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-11-2021

Zaterdag ochtend 5cm water in de volvo v50. Volgens internet grote kans op lekkende voorruit. Door aan de binnenkant van de voorruit te drukken werd zichtbaar dat de ruit inderdaad los zat. Gebeld en kon de volgende dag meteen terecht voor een nieuwe voorruit. Klaar in anderhalf uur. Goede, vakkundige en snelle service.

Gemiddelde 10 1 9

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 18-11-2021

Kon snel langskomen voor een nieuwe voorruit. Werd vriendelijk te woord gestaan en ook tijdens het vervangen een vriendelijke collega. En dat alles voor een goede prijs, in tegenstelling tot de grotere ruiten reparatie bedrijven

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-11-2021

Nieuwe voorruit nodig, zonder verborgen kosten. Afspraak (op korte termijn) snel gemaakt en overzichtelijk op de website wat de voorruit gaat kosten. Binnen een uur vervangen. Kosten minder dan een fractie wat de bekende voorruit vervangers vragen. Wij zijn er blij mee.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-11-2021

Maandag online een afspraak gemaakt voor een nieuwe voorruit. Dezelfde middag werd ik teruggebeld om de afspraak in te plannen en woensdag kon ik al terecht. Na 5 kwartier had ik een nieuwe voorruit tegen een mooi prijs. Prima service!!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 11-11-2021

Gewoon goed. Goede en vriendelijke service, supersnel en professioneel

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 06-11-2021

Onlangs de voorruit van mijn Toyota Yaris laten vervangen door nieuwevooruit.nl. Kon snel terecht en binnen 1 uur zat er een nieuwe ruit in. Daarnaast was het personeel erg vriendelijk en erg betaalbaar.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-10-2021

keurig op de afgesproken tijd geholpen goede prijs-kwaliteit verhouding

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 12-10-2021

L.S. Door Nieuwevoorruit.nl doorverwezen naar van Diessen in Eersel voor de vervanging van de voorruit van mijn Mondeo. Toen ik deze Hr. van Diessen gesproken heb, heb ik gevraagd om extra kit bovenaan de ruit te leggen omdat er water binnen komt, naar mijn idee door wat roestplekjes op de grens van dak en voorruit. Bij het ophalen van mijn wagen vertelde hij mij dat de hele bovenrand van de voorruit los het gezeten. Hij heeft dat netjes opgelost.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 27-09-2021

Goede en zeer snelle service. 10.00 uur gebeld en om 13.00 uur kwam de monteur al met een nieuwe ruit, zeer tevreden!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 10-09-2021

Voorruit vervangen leek een groot/duur probleem, maar die illusie is weggenomen. Vriendelijk en ongehaast hebben de twee heren de ruit en rubbers vervangen in 30 minuten waarna we nog een half uurtje hebben staan wachten op de droogtijd. Na mijn auto zou er nog iemand komen, die last had van een wegversperring dus toen zijn ze naar die persoon toegereden, wat mij genoeg verteld. Topbedrijf.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 04-09-2021

Super goede service. Denken je goed met je mee. Komen meer dan alle afspraken na. Super goede prijs. Top.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 30-08-2021

Afspraak snel gemaakt via internet en naar tevredenheid is de voorruit vervangen. Honderden euro's goedkoper dan bijvoorbeeld Carglass.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 15-08-2021

Hele goeie ervaring mee!

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 6

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-08-2021

Top geholpen door Ruud. Alles piekfijn geregeld voor een hele scherpe prijs. Ik ben tevreden!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 30-07-2021

Voorruit gebarsten, de beroemde concurrent online benaderd (eerst reserveren en dan pas krijg je de prijs te horen!)... ruim 500,- euro! Hier voor minder dan de helft (239,- euro... vooraf al op de site te vinden!) een nieuwe voorruit in 45 minuten erin en rijklaar.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 15-07-2021

NieuweVoorruit.nl heeft vakkundig een nieuwe ruit geplaatst in mijn Toyota Prius. En dat allemaal lekker snel, exact volgens afspraak en door een zeer vriendelijke Ruud. Top dus!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 10-07-2021

Ruud, super dat je zo snel de voorruit kon vervangen. En dat voor de helft wat het bij carglas kost. Bedankt!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-07-2021

Gewoon een goede ervaring rijker.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10