Reviews Nieuwevoorruit.nl

Voor een objectief oordeel van ons bedrijf vragen wij al onze klanten een review of te wel klantbeoordeling te plaatsen op KlantenVertellen.nl. Dit is een onafhankelijk bedrijf waarbij wij geen invloed hebben op de geplaatste beoordelingen.

Deze eigen reviewpagina van ons geeft een weergave van de 25 laatst geplaatste beoordelingen. Alle beoordelingen vanaf 2017 kunt u vinden op https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1053149/nieuwevoorruitnl

Geef je mening
Service

| 29-07-2022

Hele goede telefoon en mail beantwoording door Kelly. Ruud haar vader en monteur is een topper. Prijs 100x beter dan een carglass

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-07-2022

Als voordeligste in de markt was er van mijn kant een voorbehoud t.a.v. service en kwaliteit. Dit bleek volledig onterecht. De ruit is vakkundig vervangen. Daarnaast een erg prettige en professionele omgeving en ervaring.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-07-2022

Goed op tijd en snel vakkundig geplaatst

Gemiddelde 10 1 8

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 7

Service

| 14-06-2022

Was op tijd zeer vriendelijke en zeer netjes te werk gegaan zeker een aanrader

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 14-06-2022

Afspraak was snel gemaakt, competitieve prijs, vriendelijke en vakbekwame monteur Ruud. Aanrader.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 04-06-2022

Goede service, en een nette afhanding ter plaatse

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-06-2022

Na mijn offerte bij carglas voor nieuwe voorruit wat uitkwam op ruim € 1300 ging ik eens verder kijken en kwam uit bij nieuwe voorruit .nl, wat bleek ik was daar ruim de helft kwijt voor de zelfde ruit. Kortom ik ben zeer tevreden met het kwalitatief geleverde werk en zeer goede prijs aanrader!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-05-2022

Vriendelijk ontvangen met koffie en een goede service. Voorraam vakkundig geplaatst. Echt een aanrader,en een schappelijke prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-05-2022

Een Mazda CX5 met camera voor rijbaan assistent voor raam vervangen en alles terug geplaatst. Geen calibratie nodig, alles funktioneerd gewoon goed.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-04-2022

Ik kon binnen een paar dagen terecht en ook nog eens buiten kantoortijden. Uiteindelijk ook een stuk voordeliger dan bij andere garages.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-04-2022

Snelle en goede service en dat voor een normale prijs!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 0

Deskundigheid 0

Prijs / Kwaliteit 0

Service

| 30-03-2022

Ruim op tijd aanwezig, vriendelijk, netjes geplaatst en een goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-03-2022

Goede service, gunstige prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-03-2022

Goed bereikbaar voor informatie, duidelijke informatie gekregen. Op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. Makkelijk aan te rijden vanaf de snelweg. Prettig ontvangst in een nette wachtruimte met koffie en thee. Duur van de reparatie zoals voorspelt. Vriendelijk ontvangst en afhandeling. Prijs in verhouding met de bekende andere bedrijven een stuk voordeliger. Kortom aan te raden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-03-2022

Klantenservice is heel vriendelijk. Geweldige service. Medewerkers denken heel goed mee. Prijs kwaliteit verhouding is Top!! Een aanrader voor iedereen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-03-2022

Prettig contact, komen afspraken na, aardige mensen, goede kwaliteit

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-03-2022

fantastisch bedrijf, met prima service en goede prijs. communicatie was perfect. aardige mensen. echt een aanrader voor iedereen!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-02-2022

Waarom meer betalen bij de bekende namen terwijl deze mensen professioneel werk leveren voor een eerlijke prijs

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 21-02-2022

De avond van te voren gebeld en de andere dag een nieuwe ruit. Super!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-01-2022

Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan en de prijs is echt fantastisch

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 14-01-2022

Het was supersnelle service, conform afspraak en kwaliteit op en top. Ik zou iedereen aanraden hier langs te gaan. Laat je niet bedonderen door de bekende namen in deze business!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-12-2021

Sterretje in mijn voorruit prima gerepareerd.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-12-2021

- afspraken waren eenvoudig en makkelijk te maken - afspraak was op tijd en als beloofd binnen 1.5 uur - vriendelijke toelichtingen tijdens het plaatsen - als de ruit het houdt is het perfect!

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 14-12-2021

Ik ben in het weekend zonder extra kosten uiterst vriendelijk geholpen in Barendrecht. Prima prijs/kwaliteitverhouding als je ziet met hoeveel zorg en vakmanschap een nieuwe voorruit in mijn Volvo V50 werd gemonteerd. Petje af voor NieuweVoorruit.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 07-12-2021

Koffie aangeboden en ik kon er op wachten. Heb een wandeling gemaakt en na een uur was alles in orde.

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 0

Prijs / Kwaliteit 8