Reviews Nieuwevoorruit.nl

Voor een objectief oordeel van ons bedrijf vragen wij al onze klanten een review of te wel klantbeoordeling te plaatsen op KlantenVertellen.nl. Dit is een onafhankelijk bedrijf waarbij wij geen invloed hebben op de geplaatste beoordelingen.

Deze eigen reviewpagina van ons geeft een weergave van de 25 laatst geplaatste beoordelingen. Alle beoordelingen vanaf 2017 kunt u vinden op https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1053149/nieuwevoorruitnl

Geef je mening
Service

| 09-05-2021

Na tel afspraak kwam de monteur netjes optijd aan en werd ik welkom geheten met warme bak koffie. Na een uur kon ik weer opweg naar mijn volgende bestemming. Superservice eerlijk en netjes.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-05-2021

Een gloednieuwe voorruit voor mijn Mini Cooper. Top service. Vakmannen. Aanrader! (locatie Barendrecht).

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-04-2021

Goed vakmanschap zonder poespas ! (vestiging nieuwe Pekela)

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-04-2021

Veel goedkoper dan de bekendere bedrijven. Snel geplaatst en goede service. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 18-04-2021

Ik had een afspraak gemaakt met een of andere Jeroen om 15:30 en ik kwam bij een of andere Turkse vage garage in een vage steeg. Aangekomen vroeg ik naar Jeroen en die was er niet! Nou lekker hoor eerder vrij genomen van mijn werk en niemand aanwezig!!!!

Gemiddelde 10 1 1

Service 1

Deskundigheid 1

Prijs / Kwaliteit 1

Service

| 12-04-2021

Wij moesten onze voorruit laten vervangen. Bij Mercedes garage betaal je 3x zoveel, belachelijk! Hier ontzettend goede prijs en dezelfde ruit uit dezelfde fabriek.. Bovendien was de service fijn, snel en helder. Helemaal top!

Gemiddelde 10 1 9

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-04-2021

Goede wijn behoeft geen krans. Een zeer goede service, snel, accuraat, beleefd en coöperatief. In één woord: perfect.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-04-2021

Ik kon snel terecht en ben zeer goed geholpen hele vriendelijke mensen.en heel deskundig ik zou het iedereen aanraden. En de prijs was goed. Ga zo door.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-04-2021

Nieuwe voorruit voor mijn mazda 6 laten plaatsen aan huis..top service, zeer ervaren en vriendelijk..ik ben er heel blij mee en voor een super goede prijs. Bedankt Team Voorruit.net

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-03-2021

Goed werk verricht en afspraken nagekomen. Kan geen betere aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 9

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 7

Service

| 25-03-2021

Alles ging perfect volgens afspraak. De nieuwe ruit zit er mooi in, met zelfs nieuw rubber dakstijltje zonder extra kosten en ik krijg er ook garantie op. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-03-2021

snel, vakkundig, prettig

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-03-2021

Goede en vriendelijke service. Vooruit is echt netjes vervangen. Ben er blij mee

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-03-2021

Goede service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-03-2021

Vlot een afspraak kunnen maken. De voorruit is snel en vakkundig geplaatst.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 20-03-2021

Goede service, aardige man en goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 20-03-2021

Goed geholpen! top gast

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 11-03-2021

Vakman die de tijd neemt en alleen voor het beste resultaat gaat. Zeer servicegericht.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-03-2021

Na lang speuren op internet voor dit bedrijf gekozen vanwege de lage prijs. De afspraak was in een garage en we werden geholpen door een vriendelijke man. Tussendoor even een rondje gelopen buiten en toen ik na een uur terug kwam, was hij klaar. Heel tevreden over de service en de communicatie! Zeker vanwege de service en de lage prijs, zal ik het iedereen aanbevelen!

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-02-2021

Mooie nieuwe voorruit, vriendelijke monteur een een goede prijs. Zeker een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-02-2021

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij nieuwevoorruit.nl Ik werd snel geholpen en hebben een gezellig praatje gehad dus de tijd ging snel voorbij. Dus heb ook niet lang te hoeven wachten.

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 7

Prijs / Kwaliteit 7

Service

| 29-01-2021

Lekkende voorruit van mijn Volvo V70 is snel en netjes gerepareerd door de ruit opnieuw te plaatsen en te kitten. Veel goedkoper dan bij de garage of grote ketens, en zeer netjes gedaan. Aanrader dus!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-01-2021

Mijn Volvo XC60 met een lekkende voorruit, dat komt kennelijk wel vaker voor. De dealer vraagt €390 voor opnieuw inzetten. En als de ruit breekt, dan kan dit bedrag wel verdubbelen. Niels heeft vanochtend keurig de ruit opnieuw ingezet. Een echte vakman, die precies wist wat te doen. Na een dik uur rij ik met een nieuw verlijmde ruit naar buiten en dat kost slechts €145.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-01-2021

ook bij mijn Volvo s40 2011 zat de voorruit los na wat ge google kwam ik al snel hier uit een man die weet waar hij over praat en met veel ervaring geen jongetje die aan je auto pruts zo als bij... (zie de reclame) nee ervaring en weten waar je mee bezig ben en voor een prijs waar de concurrent het niet voor kan doen ik ben zeer blij en te vrede

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 21-01-2021

Na nieuwevoorruit.nl gevonden te hebben telefonisch een afspraak gemaakt om de voorruit te vervangen. De prijs staat duidelijk op de pagina. De voorruit is perfect vervangen terwijl ik genoot van een lekkere kop koffie. Een aanrader voor iedereen, zeker vanwege de prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10