Lees wat klanten over ons schrijven

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Geef je mening
No-Risk

| 06-12-2017

Vandaag mijn voorruit laten vervangen, nadat de eerste vorst hem nu echt vermolt had. Een afspraak maken ging eigenlijk super makkelijk en was goed in te plannen.
Bij aankomst in Amsterdam Zuiidoost werd ik vriendelijk door Ruud verwelkomt, hij ging direct aan de slag, zelf ff lekker mee gesleuteld voor ik het wist was het raam er uit, het nieuwe raam vakkundig geplaatst en ik reed na 75 minuten weer gelukkig met een nieuw raam de deur uit.
Ik kan iedereen aanraden voor de service van NieuweVoorruit.nl te kiezen, je hoeft het ieder geval voor de prijs niet te laten.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-11-2017

Super goede service! Ze verwachtten mij op het afgesproken tijdstip en gingen direct aan de slag met de auto. Ik werd geholpen door Ruud: heel vriendelijk en benaderbaar. Absoluut een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-11-2017

Wat een topservice!!
Na een uurtje stond ik buiten met een vakkundig gemonteerde ruit voor één derde vam de prijs van andere aanbieders.

Zo kom ik direct weer door naar mijn werk als freelance project manager in de bouw.
Groet Daan Dam Project Management

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-11-2017

Zeer net geholpen met het vervangen van mijn voorruit. Communicatie is goed en snel en de voorruit kwam uit dezelfde fabriek als mijn originele voorruit. Als ik ooit weer een ruit moet vervangen zou ik deze absoluut hier laten vervangen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 18-11-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-11-2017

supersnel geholpen, na een telefoontje kon er de volgende werkdag al een nieuwe voorruit worden geplaatst tegen de helft van de kosten als bij carglass of kwikfit. Super service!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 16-11-2017

Snel en vakkundig.

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-11-2017

Vriendelijke monteur met verstand van zaken en veel ervaring. Het was zo gepiept en is erg netjes afgewerkt. Bedankt!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-11-2017

Prima verlopen, goede afspraken!

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 09-11-2017

Zeer positieve ervaring! Snel geregeld, goede locatie, uitstekende service. De prijs was 40% van een offerte van een beroemde concurent.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-11-2017

klantvriendelijk,bij vragen goede uitleg en lekkere koffie

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 02-11-2017

Zeer vriendelijke service. Lekkere koffie, vriendelijke medewerkers en gloednieuwe raam.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-11-2017

Prima afhandeling en service

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 30-10-2017

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 28-10-2017

Ik ben bij NieuweVoorruit.nl snel en correct geholpen en mocht kijken hoe de ruiten vervangen werd dat is vakmanschap en binnen het uur weer als nieuw en dan de prijs dit is een aanrader.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-10-2017

Snelle en zeer goede service tegen een zeer concurrerende prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 26-10-2017

Top service! Niet duur in vergelijking met andere autoruiten bedrijven en zeer klant vriendelijk. Echt een aanrader!

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 22-10-2017

Super goed snel en netjes verschil met carglass meer als de helft goedkoper 👍

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-10-2017

Onlangs de voorruit van mijn Volvo V40 laten vervangen in Amsterdam Zuid Oost. De werkzaamheden werden netjes en vakkundig uitgevoerd. Na nog geen anderhalf uur kon ik weer rijden! Bedankt Nieuwevoorruit.nl en dat ook nog tegen een scherpe prijs!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 21-10-2017

Donderdag gebeld vanwege meervoudige barst en zaterdag gelijk al tijd om een nieuwe ruit te plaatsen.
super snellen service, het inbouwen ging vlot en deskundig.
de prijs is goed en goedkoper als bij andere bedrijven.
met goede koffie erop toe.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-10-2017

Vakkundig, duidelijk en snel. Voor een zeer scherpe prijs een nieuwe voorruit!
Ik mocht zelfs meehelpen dus geen geheimen of iets.
Ruud, bedankt voor deze leuke ervaring

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 18-10-2017

Zeer net bedrijf, houdt zich aan zijn afspraak en werkt snel en goed.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-10-2017

Vandaag een voorruit laten vervangen van onze Mercedes Sprinter.
De service was goed, aardige mensen en dat voor een prijs wat zowat de helft maakt van Carglass.

Zeer goede ervaring en zeker een aanrader.
Nieuwe voorruit.nl bedankt.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-10-2017

Uitstekende service. Snel, voordelig en conform afspraak. Zeer proffesioneel!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-10-2017

Goede service. In een uur een nieuwe voorruit en voor een goede prijs!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-10-2017

Goede vlotte en correcte service van uw medewerker in Nieuwe Pekela. De voorruit was snel en keurig geplaatst binnen de tijd dat werd aangegeven. Tevens ook goede adviezen voor de eerste paar dagen na de plaatsing van de ruit.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-10-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-10-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-10-2017

Prima klus. Zeker een aanrader.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-09-2017

Snel geregeld via de e-mail en nog even gebeld. Op dezelfde dag kon ik nog terecht. Binnen een uurtje was de voorruit vervangen. Gastvrij ontvangen en heerlijk bakkie koffie gedronken en leuk gepraat. Kortom aanrader !

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-09-2017

Erg aardige man (Ruud), hield mij goed op de hoogte over de reparatie, fijn dat ik kon pinnen, alleen had ik het makkelijker gevonden als het voor de deur kon.

Gemiddelde 10 1 9

Service 7

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-09-2017

Het is echt super betrouwbaar levert een top product en wacht zelfs tot na werktijd op klant...heel bijzonder

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 20-08-2017

Was niet duidelijk dat de afspraak op de parkeerplek wa.s Geen probleem, maar communiceer beter dat er een reperatie auto komt. Verder snel en vakkundig. Alleen 1 van mn 2 sproeiers om het ruiten schoonmaak vloeistof te spuiten werkt niet meer het plaatsen van het nieuwe ruit.

Gemiddelde 10 1 7,7

Service 7

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 13-08-2017

Goede service, goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-08-2017

Zeer snelle en goede service. Goed werk

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-08-2017

Ben ontzettend tevreden. Meneer kwam speciaal vanuit Barendrecht naar Deventer om de voorruit van de auto (peugeot 107)van onze zoon te vervangen om 19.30u. Super.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 07-08-2017

Snel en goed geholpen.

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 07-08-2017

Fantastisch geholpen. 's Ochtends gebeld en ik kon gelijk dezelfde dag nog terecht. Binnen een uur zat de nieuwe ruit erin en kon ik mijn weg weer vervolgen. Top bedrijf!

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 07-08-2017

Zeer professioneel en deskundig geholpen, en extreem goeie prijs kwaliteit verhouding.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 07-08-2017

eerlijke prijs, zonder problemen geregeld

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 03-08-2017

Prima service, klaar terwijl u wacht, goede koffie en erg vriendelijk, en je kan over hun schouders het hele proces mee volgen. Van mij krijgen ze een dikke 10. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-08-2017

Vandaag mijn voorruit vervangen door NieuweVoorruit.nl. Op een zeer kundige manier werd dit gedaan. Van te voren had ik wel mijn bedenkingen omdat we op een parkeerterrein hadden afgesproken maar door de zeer goede service, kennis en kunde heb ik mij geen enkele keer zorgen hoeven te maken. Ben zeer tevreden over de diensten van NieuweVoorruit.nl

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 01-08-2017

Snel, betaalbaar en goede service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-08-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 31-07-2017

Fantastische service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-07-2017

Na een telefoontje kon ik hier enkele dagen later terecht (vestiging Susteren) met mijn Polo. Service en deskundigheid was uitstekend. Zo werd me tussendoor keurig verteld als ze iets waren tegengekomen tijdens de montage wat belangrijk was voor om te weten (slijtage e.d.). In tegenstelling tot veel andere bedrijven doen ze niet vaag over de prijs, die per type duidelijk op de website staat. Aan de telefoon werd me alles van tevoren ook keurig uitgelegd. Prima keuze geweest.

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 13-07-2017

Top service !!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-07-2017

Ruit vervangen op basis van afgesproken prijs en op afgesproken tijd. Op een locatie vlak bij mijn werk. Prima in orde allemaal. Goede prijs

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 22-06-2017

Snelle afspraak, professionele aanpak en oprechte vriendelijkheid in filiaal te Susteren. Zeer tevreden en aan te raden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-06-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-06-2017

In 1 woord geweldig , snel geholpen en alles werd netjes schoon gemaakt en natuurlijk een heerlijk bakje koffie tijdens t wachten

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-06-2017

Vorige week heb ik in Susteren een nieuwe voorruit laten plaatsen. Bij vervanging bleek er veel roest onder de rubber te zitten. Dit is zonder extra kosten zo goed mogelijk verholpen. Prima service ik kan het aan iedereen aanbevelen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-06-2017

Gescheurde voorruit vervangen van een Ford Ka. Carglass vroeg voor deze vervanging EUR 487,22. Via NieuweVoorruit.nl is de voorruit van de Ford Ka nu vervangen bij Autoglascentre Heerhugowaard voor EUR 235,00. Goede prijs en dik tevreden!

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-06-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 15-06-2017

Hele goede ervaring met dit bedrijf . We hadden een grote barst in onze voorruit en hij is snel en vakkundig vervangen! Ook de prijzen zijn echt een reden om hier na toe te gaan . Wij betaalden slechts 265 voor een voorruit terwijl dat bij carglass minimaal 500 en max 1000 kost. Echt een aanrader dit bedrijf!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-06-2017

Top service alles is duidelijk snel het bedrijf ziet er keurig netjes uit en de prijzen zijn ontzettend laag!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-06-2017

Het is een bedrijf waar je snel terecht kan en ze zijn erg klantvriendelijk !

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 14-06-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 14-06-2017

Klant vriendelijke en snelle hulp

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-06-2017

Gastvrije ontvangst en behandeling, super service, goede kwaliteit, prijs vooraf helder, scherpe prijs ook, makkelijk via de site op te zoeken en gemakkelijk afspraak gemaakt. Ik ben heel tevreden, volgende keer weet ik ze weer te vinden!

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-06-2017

Snel en professioneel te woord gestaan en geholpen. Voorruit was op korte termijn naar voldoening vervangen.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-06-2017

Een nieuwe voorruit vanuit Susteren laten zetten. Deskundig en vriendelijk personeel. Prijs vele malen lager als de grote namen in de ruiten branche.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 06-06-2017

Top service voor een budget prijs. Bij aankomst blijkt al dat het om een goed bedrijf gaat, de werkplaats is georganiseerd en opgeruimd. Men neemt rustig de tijd om de ruit precies te plaatsen. Ook de prijs is meer dan redelijk.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 02-06-2017

Binnen een uur is de voorruit vervangen op een parkeerplaats in Utrecht door een mobiel service busje. Geen duur pand dus. Geen wonder dat het 60 % goedkoper kan dan de grote jongens. De vakman klaart de klus snel en deskundig. Een aanrader. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-05-2017

Prima de voorruit van mijn Mini vervangen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10