Reviews Nieuwevoorruit.nl

Voor een objectief oordeel van ons bedrijf vragen wij al onze klanten een review of te wel klantbeoordeling te plaatsen op KlantenVertellen.nl. Dit is een onafhankelijk bedrijf waarbij wij geen invloed hebben op de geplaatste beoordelingen.

Deze eigen reviewpagina van ons geeft een weergave van de 25 laatst geplaatste beoordelingen. Alle beoordelingen vanaf 2017 kunt u vinden op https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1053149/nieuwevoorruitnl

Geef je mening
Service

| 03-05-2022

Vriendelijk ontvangen met koffie en een goede service. Voorraam vakkundig geplaatst. Echt een aanrader,en een schappelijke prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-05-2022

Een Mazda CX5 met camera voor rijbaan assistent voor raam vervangen en alles terug geplaatst. Geen calibratie nodig, alles funktioneerd gewoon goed.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-04-2022

Ik kon binnen een paar dagen terecht en ook nog eens buiten kantoortijden. Uiteindelijk ook een stuk voordeliger dan bij andere garages.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-04-2022

Snelle en goede service en dat voor een normale prijs!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 0

Deskundigheid 0

Prijs / Kwaliteit 0

Service

| 30-03-2022

Ruim op tijd aanwezig, vriendelijk, netjes geplaatst en een goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-03-2022

Goede service, gunstige prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-03-2022

Goed bereikbaar voor informatie, duidelijke informatie gekregen. Op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. Makkelijk aan te rijden vanaf de snelweg. Prettig ontvangst in een nette wachtruimte met koffie en thee. Duur van de reparatie zoals voorspelt. Vriendelijk ontvangst en afhandeling. Prijs in verhouding met de bekende andere bedrijven een stuk voordeliger. Kortom aan te raden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-03-2022

Klantenservice is heel vriendelijk. Geweldige service. Medewerkers denken heel goed mee. Prijs kwaliteit verhouding is Top!! Een aanrader voor iedereen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-03-2022

Prettig contact, komen afspraken na, aardige mensen, goede kwaliteit

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-03-2022

fantastisch bedrijf, met prima service en goede prijs. communicatie was perfect. aardige mensen. echt een aanrader voor iedereen!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-02-2022

Waarom meer betalen bij de bekende namen terwijl deze mensen professioneel werk leveren voor een eerlijke prijs

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 21-02-2022

De avond van te voren gebeld en de andere dag een nieuwe ruit. Super!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-01-2022

Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan en de prijs is echt fantastisch

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 14-01-2022

Het was supersnelle service, conform afspraak en kwaliteit op en top. Ik zou iedereen aanraden hier langs te gaan. Laat je niet bedonderen door de bekende namen in deze business!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-12-2021

Sterretje in mijn voorruit prima gerepareerd.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-12-2021

- afspraken waren eenvoudig en makkelijk te maken - afspraak was op tijd en als beloofd binnen 1.5 uur - vriendelijke toelichtingen tijdens het plaatsen - als de ruit het houdt is het perfect!

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 14-12-2021

Ik ben in het weekend zonder extra kosten uiterst vriendelijk geholpen in Barendrecht. Prima prijs/kwaliteitverhouding als je ziet met hoeveel zorg en vakmanschap een nieuwe voorruit in mijn Volvo V50 werd gemonteerd. Petje af voor NieuweVoorruit.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 07-12-2021

Koffie aangeboden en ik kon er op wachten. Heb een wandeling gemaakt en na een uur was alles in orde.

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 0

Prijs / Kwaliteit 8

Service

| 29-11-2021

Voorruit met sterren moest vervangen. telefonisch goed bereikbaar, meteen teruggebeld, meteen mail. Prijs was beter dan bij andere garages. Vakkundig gemaakt, vriendelijke bejegening.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-11-2021

Zaterdag ochtend 5cm water in de volvo v50. Volgens internet grote kans op lekkende voorruit. Door aan de binnenkant van de voorruit te drukken werd zichtbaar dat de ruit inderdaad los zat. Gebeld en kon de volgende dag meteen terecht voor een nieuwe voorruit. Klaar in anderhalf uur. Goede, vakkundige en snelle service.

Gemiddelde 10 1 9

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 18-11-2021

Kon snel langskomen voor een nieuwe voorruit. Werd vriendelijk te woord gestaan en ook tijdens het vervangen een vriendelijke collega. En dat alles voor een goede prijs, in tegenstelling tot de grotere ruiten reparatie bedrijven

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-11-2021

Nieuwe voorruit nodig, zonder verborgen kosten. Afspraak (op korte termijn) snel gemaakt en overzichtelijk op de website wat de voorruit gaat kosten. Binnen een uur vervangen. Kosten minder dan een fractie wat de bekende voorruit vervangers vragen. Wij zijn er blij mee.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-11-2021

Maandag online een afspraak gemaakt voor een nieuwe voorruit. Dezelfde middag werd ik teruggebeld om de afspraak in te plannen en woensdag kon ik al terecht. Na 5 kwartier had ik een nieuwe voorruit tegen een mooi prijs. Prima service!!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 11-11-2021

Gewoon goed. Goede en vriendelijke service, supersnel en professioneel

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 06-11-2021

Onlangs de voorruit van mijn Toyota Yaris laten vervangen door nieuwevooruit.nl. Kon snel terecht en binnen 1 uur zat er een nieuwe ruit in. Daarnaast was het personeel erg vriendelijk en erg betaalbaar.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10