Review autoruit vervangen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat
kwijt? Laat een reactie achter.

Geef je mening
Service

| 04-09-2020

Zeer goede ervaring. Duidelijke uitleg, zeer vriendelijke en vakkundige mensen en ook betaalbaar. Ik ben zeer tevreden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-08-2020

Vandaag geweest met de opel agila omdat wij ruitlekkage hadden vanmorgen gebeld en konden vanmuddag terecht wat een super bedrijf ruit er uit gehaald en opnieuw gekit super gedaan en zeer goede service gr peter

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 14-08-2020

Communicatie was erg sterk, ruit is er netjes ingezet en past goed.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-08-2020

Erg tevreden!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-08-2020

Ik had een barst in de voorruit van mijn Ford Focus. Zocht eerst bij Carglass omdat je die kent, maar kon op de site nergens vinden wat het zou moeten gaan kosten, en dan weet je genoeg. Bij Nieuwe Voorruit stond duidelijk wat het zou gaan kosten. Was een zeer schappelijke prijs. En hoewel de monteur iets vertraagd op de afspraak kwam, staat die nieuwe voorruit er prima in. Het glas is zo helder dat je denkt dat je raam open staat. Zeer tevreden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 10-08-2020

Ik had een barst in mijn ruit en heb deze laten vervangen. De werkplaats was vlak bij mijn huis, dus dat was super. Ruit is er netjes ingezet voor een scherpe prijs, een stuk goedkoper dan ergens anders. Echt een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 07-08-2020

Fijne ervaring, zeer vriendelijke mensen en ontzettend goeie service.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 27-07-2020

Ik vindt de service perfect Ben snel geholpen De monteur heeft zijn werk perfect gedaan

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 07-07-2020

Nieuwe voorruit laten plaatsen in Spijk, snel en netjes gedaan. Zeker een aanrader.

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 06-07-2020

De voorruit van onze Toyota Yaris had een barst. Wij konden snel terecht. Super goed en snel geholpen in Barendrecht. Echt een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-07-2020

Goede communicatie, snelle en goede service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-07-2020

Vooruit van Volvo v70 lekte. Dealer wilde een nieuwe voorruit plaatsen. Lekkage was niet te repareren. Kostenplaatje meer dan 800 euro ! Voorruit.nl stuurde 2 zeer bekwame medewerkers die de ruit er voorzichtig uithaalden en teruggeplaatst hebben.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-07-2020

Nieuw voorraam laten plaatsen in Spijk. Kon als extra meteen een zonneband geplaatst worden, voor een goede prijs. Dit vinden wij beter dan een standaard zonneband en scheelt gedoe achteraf.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 01-07-2020

Beleefd en keurig gemonteerd.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 01-07-2020

Nette werkplaats zeer vakkundig de nieuwe voorruit geplaatst,en ook snel kon ik weer verder op pad, alles binnen ongeveer 1 uur 20 min. en ook natuurlijk tegen een zeer goede prijs van de nieuwe voorruit.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-06-2020

Top!!

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 15-06-2020

Super goed.... erg vakkundig en vriendelijke mensen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-06-2020

Snel, goed en vakkundig voor een lagere prijs dan concurrenten.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-06-2020

Goed vakmanschap en de afhandeling op locatie was top.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-06-2020

prima geregeld makelijk afspraken maken en een aardige monteur die goed en netjes werk

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-06-2020

Echt een perfecte service. Snel en kundig en alles volgens afspraak voor een prijs die zeer concurrent is met collega's.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-05-2020

Geweldige service Lekker aan huis, en professioneel uitgevoerd. Kan het iedereen aanraden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-05-2020

Zeer tevreden

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-05-2020

Fijne ervaring, snel en de buren gaven me wifi, koffie en iets lekkers tijdens het wachten :-)

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 21-05-2020

Ondanks corona perfecte service, prima werk en snel

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8