Review autoruit vervangen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat
kwijt? Laat een reactie achter.

Geef je mening
Service

| 12-02-2020

Heel vriendelijk ontvangen en de monteur nam rustig zijn tijd om de beschadigde ruit op de correcte manier te vervangen. Een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 01-02-2020

De voorruit van mijn Volvo V50 begon na negen jaar te lekken. Ik vreesde dat dat een kostbare reparatie zou worden. Op website van dit bedrijf zag ik dat het een bekend probleem was en dat de reparatiekosten erg meevielen. Vanaf het eerste contact met dit bedrijf werd transparant uitgelegd wat de kosten en risico’s waren van het verwijderen en opnieuw monteren van de voorruit.Altijd kleine kans dat voorruit stuk gaat. Kosten nieuwe ruit vallen enorm mee. Ik waardeer de duidelijke uitleg aan de voorkant want je weet daardoor waar je als klant aan toe bent. Geen plotselinge verassingen dus. De monteur was erg deskundig en klantvriendelijk. In het uur dat hij bezig was, kon ik comfortabel in een rustige, warme wachtruimte doorbrengen. Nadat hij klaar was, haalde hij een kop koffie voor mij en legde uit dat ik op de terugweg voorzichtig moest rijden omdat de kit nog verder moest drogen. Ik was blij dat ik dat te horen kreeg. Dat scheelt weer een teleurstelling als je per ongeluk iets harder over verkeersdrempel hebt gereden dan op dat moment goed is;-) De voorruit van mijn Volvo V50 is weer waterdicht en van de nieuwe kitafdichting zie je niets. Ik ben erg blij dat ik geen last meer heb van vocht in mijn auto. Ik kan niet anders dan dit bedrijf en haar medewerkers van harte aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-01-2020

Mobiele montage service. Nieuwe ruit zit er inmiddels 1,5 maand in gemonteerd door enthousiaste jonge zelfstandige. Mijn ruitenwisser links tikt wel iets tegen de sponning/lijst maar ik denk dat ik het zelf kan bijbuigen. Hoewel ik de belofte kreeg altijd met een klacht kon terug komen wil ik deze hardwerkende jongens niet lastig vallen met een klein probleem als ik het zelf kan oplossen.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-01-2020

Top

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-01-2020

Zeer netjes en correct geholpen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 8

Service

| 22-01-2020

Prima die service aan huis, top geregeld.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 20-01-2020

Snelle reactie op aanvraag en in een aantal doelgerichte vragen de juiste voorruit geselecteerd. Monteur was prima in staat uit te leggen wat de procedure was en had een uitstekende tijdsplanning. Prettig gesprek tijdens de wachttijd. Goed gedaan!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 16-01-2020

Zeer vriendelijk en goed geholpen op locatie. Zou deze dienst zeker aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-01-2020

Top, geweldig

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 13-01-2020

Ik kon binnen een aantal dagen terecht voor het vervangen van mijn voorruit. Ik kon terecht in mijn eigen woonplaats, prima service en aardige kerel!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-01-2020

Duidelijk verhaal. Geen onnodige verkooppraatjes. Goed uitleg en snel en vakkundig hersteld. Zo kan het dus ook. Dit niveau vasthouden en succes.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 06-01-2020

Vakkundig personeel, zeer vriendelijk en de koffie stond klaar.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 04-01-2020

In het kort: -Beste prijs -Kon met oud en nieuw gelijk de volgende dag terecht - Perfecte service en aardige mensen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 04-01-2020

Communicatie verliep goed, prijs was scherp.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 03-01-2020

Allereerst waren we vlot aan de beurt. We werden we hartelijke ontvangen met een drankje tijdens het wachten. Het vervangen van de ruit werd verantwoord en was vlot gedaan.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-01-2020

Vanaf de afspraak tot de afrekening super bedrijf

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 27-12-2019

Raam laten vervangen op locatie Spijk. Super service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-12-2019

ruit volvo v50 laten vervangen,snel en goed vervangen bij jw autoruitservice

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-12-2019

Goed geholpen, snel en helder contact gehad middels Whatsapp, zeer vriendelijk geholpen op locatie door een medewerker, tijdsinschatting klopte als een bus, factuur via de mail - mooie prijs. Een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-11-2019

Goede ervaringen goede prijs kwaliteit €240 Bij carglass 420 euro Ben bij vestiging JW autoruitservice Nieuwe Pekela geweest Top

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 22-11-2019

Na contact met nieuwevoorruit.nl op zeer korte termijn een afspraak gemaakt om mijn ruit te vervangen. Op de afgesproken tijd en plaats was de medewerker aanwezig die binnen een uur mijn kapotte voorruit vakkundig vervangen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 21-11-2019

Ze doen precies wat ze zeggen. Vlot, voordelig en vakkundig de voorruit vervangen. Aardige mensen, lekker kopje koffie en nog een 'Sint-cadeautje' mee bij het weggaan. Mocht het nog een keer nodig zijn, dan ga ik hier weer.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-11-2019

Ondanks dat niet alles in één keer goed ging is de ruit uiteindelijk netjes gemonteerd. De prijs is zeer concurrerend en de serviceverlening is ook dik op orde.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-11-2019

Met afstand de goedkoopste , en de snelste , Hier kunnen de anderen nog veel van leren

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 15-11-2019

TOP!!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10