Review autoruit vervangen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat
kwijt? Laat een reactie achter.

Geef je mening
Service

| 01-12-2020

fijn is dat ze vlak van te voren nog bellen om de afspraak te bevestigen

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 24-11-2020

Op basis van het telefoongesprek voor het maken van de afspraak al het gevoel met vakmensen te spreken. Heel fijn contact ook tijdens reparatie, snel geholpen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen! Nogmaals dank voor de goede service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 20-11-2020

Ben heel tevreden van het hele proces makkelijk te regelen via internet. Netjes gebeld om afspraak te bevestigen. Netjes ontvangen en ruit prima vernieuwd

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 11-11-2020

Na het online filmpje gezien te hebben hoe ze het gaan doen en wat het gaat kosten, heb ik ze ingeschakeld. Alles ging precies volgens afspraak! Duidelijke communicatie, netjes en snel afgewerkt, vriendelijke medewerkers. Ben heel tevreden over de totale gang van zaken. Hoop natuurlijk niet dat ik ze snel weer nodig heb voor een nieuwe voorruit, maar zal ze zeker weer contacten indien nodig en ze zeker aanbevelen!!!!! Patrick

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-11-2020

Zeer netjes uitgevoerd voor een goede prijs. Even stofzuigen en ruit reinigen was een 10+ geweest!

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 06-11-2020

Ik ben op de Kabelweg geholpen door een aardige en kundige meneer! Mijn nieuwe voorruit is helemaal goed :)

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 0

Service

| 05-11-2020

prima prijs/kwaliteit verhouding. vlot en zeer persoonlijk geholpen. flexibele en klantgerichte instelling. aanrader

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 05-11-2020

We konden snel terecht. Goede en duidelijke uitleg en service en een goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 04-11-2020

Binnen 1 uur mijn nieuwe voorruit erin gezet. En een vriendelijke monteur das ook belangrijk.Bovendien een goede lage prijs .

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-11-2020

Lekkere koffie

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-11-2020

In het weekend geappt, maandag al een nieuwe voorruit. Goede service en snelle afhandeling voor een goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-10-2020

Het was een hele fijne ervaring en een snelle service

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-10-2020

Zie titel

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-10-2020

Mijn voorruit was lek (rubbers), dit valt niet onder de verzekering. Eerst bij groot autoruit bedrijf geweest, deze prijzen waren niet normaal. Zeker omdat er risico bestaat dat de ruit breekt en dit is eigen risico. Door mijn zoon bij nieuweVoorruit.nl terecht gekomen. Ze hebben de ruit opnieuw erin gezet zonder deze te breken, tegen een prijs die meer dan de helft goedkoper was dan de concurrent, waar ik eerst was geweest. Ben netjes geholpen en zeer tevreden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 27-10-2020

Volvo XC60. Net gekocht, slechte ontwaseming. Wat bleek: auto was 'rijdend zwembad'... Op internet lazen we dat lekkage via voorruit een bekend Volvo-euvel is. Toen we aan de binnenkant tegen de ruit drukten zagen we duidelijk speling. We vonden deze site. Wat ons vertrouwen gaf is dat het probleem en de oplossing bekend zijn. We konden snel een afspraak maken. Op de dag zelf werden we gebeld dat we toch niet terecht konden op de afgesproken locatie, maar we hebben het gewoon verplaatst naar een andere locatie. Aardige mannen en voor zover ik kan beoordelen vakkundig. Op mijn verzoek ook even de afwatering van het dakraam nagekeken (was goed). Binnen een uur klaar, dan nog even wachten tot de kit droog is. Nu de (verwijderde) matten nog een tijd laten drogen in de schuur en dan alles weer netjes monteren. En dan maar hopen dat dat het (enige) was en we het droog houden!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 27-10-2020

Zeer prettige ervaring. Aardige vaklui, snel vakwerk. Goed scherpe prijs. Prima koffie :) Slechts 1 minpuntje: 1 vd ruiterwissers niet helemaal recht teruggezet. Zelf verholpen.

Gemiddelde 10 1 9

Service 10

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 27-10-2020

De voorruit van mijn Volvo V70 begon een aantal maanden geleden spontaan sporen van lekkage te vertonen tijdens het wassen van de auto in de wasstraat. Vorige week lekte de ruit ook tijdens een flinke regenbui. Whatsapp contact met de klantenservice van nieuwevoorruit.nl leidde tot een snelle reparatie afspraak bij ons thuis voor de deur. De monteur was keurig op tijd en heeft de ruit in korte tijd gedemonteerd, de oude kitresten verwijderd en de ruit opnieuw gemonteerd. Al met al geen goedkoop klusje en eigenlijk onacceptabel dat dit bij een Volvo spontaan misgaat maar de mensen van nieuwevoorruit.nl hebben dit op een heel goede, efficiënte manier snel opgelost. Heel hartelijk dank hiervoor.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 25-10-2020

Afspraak exact op tijd en ruit keurig vervangen tegen een heel mooie sterk concurrerende prijs! Maar liefst € 430,= verschil met prijsopgave Carglass (Oss)! Top!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 25-10-2020

keurig op tijd, snel een afspraak ingepland. Aardig en vakbekwaam. Zorgvuldig gewerkt. Nu hopen dat de lekkage weg blijft.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 22-10-2020

Voorruit gebarsten. Snel n afspraak kunnen maken. Dennis heeft de ruit strak erin gezet. En de prijs is ook redelijk.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 21-10-2020

Snel geregeld, van te voren even gebeld dat ze er aan kwamen en binnen een kwartier was het gefixed.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 09-10-2020

Mijn voorruit van de volvo xc60 ging lekken, blijkbaar productiefout Volvo kon dit oplossen vanaf 450 euro tot oplopend 1.100 euro bij vervanging. Op internet kwam ik dit bedrijf tegen. Gebeld en kon dezelfde dag nog geholpen worden. Zeer netjes en aardige medewerkers en zeer deskundig geholpen. Weer een tevreden klant, tegen 1/3 deel van de kosten bij Volvo dealer. Daar wordt je als particulier weer blij van.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-10-2020

gastvrij ontvangen door Dan, alles helder en duidelijk uitgelegd. Na plaatsing nog verdere tips over eventuele volgende mankementen ontvangen. Top gast

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 07-10-2020

Mijn Volvo V50 begon onlangs flink te lekken bij de voorruit, een euvel dat kennelijk veel voorkomt bij een bepaalde leeftijd en nogal acuut ontstaat. 's Ochtends gebeld en ik kon dezelfde dag nog terecht, en ook redelijk dicht bij huis. Te gek, want het regent deze periode elke dag, en niet alleen buiten de auto ;-) Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd tegen een prima prijs. Heel tevreden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 07-10-2020

Keurig ontvangen, auto neergezet en zelf kunnen zitten met een bakkie koffie/thee en wacht ruimte met gratis WiFi!! Ruit perfect vervangen en zelfs overtollig water dat onder de motor kap verstopt zat hebben de heren verholpen! Al met al ver boven verwachting geholpen voor een keurige prijs. Mocht het ooit weer voorkomen (hoop van niet natuurlijk...) zien ze mij weer terug!!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10