Review autoruit vervangen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat
kwijt? Laat een reactie achter.

Geef je mening
Service

| 01-04-2020

Aardige man, op tijd, kundig gerepareerd. Ik ben goed tevreden

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-03-2020

Voor een Renault Master nieuwe voorruit laten zetten, bedrijf zit toevallig in ons bestelgebied waar wij onze pakketten leveren in opdracht van PostNL dus dat kwam ideaal uit. Met onze vele kilometers die wij maken per jaar sneuvelt er wel is vaker een voorruit door rondvliegende vogels of ongelukkige schade door chauffeur. In het verleden altijd bij Carglass laten doen voor de hoofdprijs, ben blij dat wij jullie nu heb leren kennen. Want niet alleen is de prijs gunstig, service en snelheid ook top!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 30-03-2020

Eerlijke service en zeer goede prijs niet zo achterlijk net als bijvoorbeeld Carglass. Gezellige man en mochten meekijken.zelfs een nieuw rubber erin geplaatst . Na een uur zat de ruit er perfect in! En kon ik met een glimlach weer naar huis!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-03-2020

Hier wordt je erg vlot en menselijk geholpen niet in de wacht bij telefoneren en verwezen worden naar websites i p v persoonlijk contact , nee gewoon vlotte afspraak en afhandeling !!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 20-03-2020

Top

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 18-03-2020

Op de afgesproken tijd zijn ze begonnen aan de vervanging van de voorruit van mijn auto. Zeer vakkundig en snel hebben ze een nieuwe vooruit geplaatst. Binnen een uur waren ze klaar. Echt een topservice!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 05-03-2020

Sympathieke, vakkundige en snelle service voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dank je wel Denny en Ruud.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 05-03-2020

Snelle afhandeling, Sympathiek . Aantrekkelijk geprijsd.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-03-2020

Prettige communicatie, prima service en voor een goede prijs!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-02-2020

Zeer tevreden over de plaatsing van een nieuwe voorruit.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-02-2020

Fantastisch vandaag geholpen & erg blij met m'n nieuwe voorruit! Dank jullie wel Denny & Ruud! Hans Christenhuis uit Amsterdam

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 26-02-2020

Mijn 1e ervaring met het vervangen van de voorruit van mn auto is gelijk een ervaring van vakmanschap en goed geprijsd, want Ruud heeft mijn voorruit op een vakkundige zeer professionele manier vervangen en ik ben zeer blij met het resultaat van deze ervaren vakman!!! Hans Van Kessel.

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 25-02-2020

Op precies de afgesproken tijd stond de monteur voor de deur om een voorruit te vervangen. Een vak bekwaam vriendelijke man. Ondanks het tegen zat bleef hij rustig en uiteindelijk lukte het hem de voorruit op een correcte manier te plaatsen. Hij blij ik blij, mocht het me weer overkomen dan weer nieuwe voorruit.nl

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 22-02-2020

Vriendelijke snelle service, exact wat afgesproken was

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 21-02-2020

Uitstekend gedaan!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-02-2020

Heel vriendelijk ontvangen en de monteur nam rustig zijn tijd om de beschadigde ruit op de correcte manier te vervangen. Een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 01-02-2020

De voorruit van mijn Volvo V50 begon na negen jaar te lekken. Ik vreesde dat dat een kostbare reparatie zou worden. Op website van dit bedrijf zag ik dat het een bekend probleem was en dat de reparatiekosten erg meevielen. Vanaf het eerste contact met dit bedrijf werd transparant uitgelegd wat de kosten en risico’s waren van het verwijderen en opnieuw monteren van de voorruit.Altijd kleine kans dat voorruit stuk gaat. Kosten nieuwe ruit vallen enorm mee. Ik waardeer de duidelijke uitleg aan de voorkant want je weet daardoor waar je als klant aan toe bent. Geen plotselinge verassingen dus. De monteur was erg deskundig en klantvriendelijk. In het uur dat hij bezig was, kon ik comfortabel in een rustige, warme wachtruimte doorbrengen. Nadat hij klaar was, haalde hij een kop koffie voor mij en legde uit dat ik op de terugweg voorzichtig moest rijden omdat de kit nog verder moest drogen. Ik was blij dat ik dat te horen kreeg. Dat scheelt weer een teleurstelling als je per ongeluk iets harder over verkeersdrempel hebt gereden dan op dat moment goed is;-) De voorruit van mijn Volvo V50 is weer waterdicht en van de nieuwe kitafdichting zie je niets. Ik ben erg blij dat ik geen last meer heb van vocht in mijn auto. Ik kan niet anders dan dit bedrijf en haar medewerkers van harte aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-01-2020

Mobiele montage service. Nieuwe ruit zit er inmiddels 1,5 maand in gemonteerd door enthousiaste jonge zelfstandige. Mijn ruitenwisser links tikt wel iets tegen de sponning/lijst maar ik denk dat ik het zelf kan bijbuigen. Hoewel ik de belofte kreeg altijd met een klacht kon terug komen wil ik deze hardwerkende jongens niet lastig vallen met een klein probleem als ik het zelf kan oplossen.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-01-2020

Top

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-01-2020

Zeer netjes en correct geholpen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 8

Service

| 22-01-2020

Prima die service aan huis, top geregeld.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 20-01-2020

Snelle reactie op aanvraag en in een aantal doelgerichte vragen de juiste voorruit geselecteerd. Monteur was prima in staat uit te leggen wat de procedure was en had een uitstekende tijdsplanning. Prettig gesprek tijdens de wachttijd. Goed gedaan!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 16-01-2020

Zeer vriendelijk en goed geholpen op locatie. Zou deze dienst zeker aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-01-2020

Top, geweldig

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 13-01-2020

Ik kon binnen een aantal dagen terecht voor het vervangen van mijn voorruit. Ik kon terecht in mijn eigen woonplaats, prima service en aardige kerel!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10