Reviews Nieuwevoorruit.nl

Voor een objectief oordeel van ons bedrijf vragen wij al onze klanten een review of te wel klantbeoordeling te plaatsen op KlantenVertellen.nl. Dit is een onafhankelijk bedrijf waarbij wij geen invloed hebben op de geplaatste beoordelingen.

Deze eigen reviewpagina van ons geeft een weergave van de 25 laatst geplaatste beoordelingen. Alle beoordelingen vanaf 2017 kunt u vinden op https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1053149/nieuwevoorruitnl

Geef je mening
Service

| 10-09-2021

Voorruit vervangen leek een groot/duur probleem, maar die illusie is weggenomen. Vriendelijk en ongehaast hebben de twee heren de ruit en rubbers vervangen in 30 minuten waarna we nog een half uurtje hebben staan wachten op de droogtijd. Na mijn auto zou er nog iemand komen, die last had van een wegversperring dus toen zijn ze naar die persoon toegereden, wat mij genoeg verteld. Topbedrijf.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 04-09-2021

Super goede service. Denken je goed met je mee. Komen meer dan alle afspraken na. Super goede prijs. Top.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 30-08-2021

Afspraak snel gemaakt via internet en naar tevredenheid is de voorruit vervangen. Honderden euro's goedkoper dan bijvoorbeeld Carglass.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 15-08-2021

Hele goeie ervaring mee!

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 6

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-08-2021

Top geholpen door Ruud. Alles piekfijn geregeld voor een hele scherpe prijs. Ik ben tevreden!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 30-07-2021

Voorruit gebarsten, de beroemde concurrent online benaderd (eerst reserveren en dan pas krijg je de prijs te horen!)... ruim 500,- euro! Hier voor minder dan de helft (239,- euro... vooraf al op de site te vinden!) een nieuwe voorruit in 45 minuten erin en rijklaar.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 15-07-2021

NieuweVoorruit.nl heeft vakkundig een nieuwe ruit geplaatst in mijn Toyota Prius. En dat allemaal lekker snel, exact volgens afspraak en door een zeer vriendelijke Ruud. Top dus!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 10-07-2021

Ruud, super dat je zo snel de voorruit kon vervangen. En dat voor de helft wat het bij carglas kost. Bedankt!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-07-2021

Gewoon een goede ervaring rijker.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-07-2021

Helaas lekte de voorruit van mijn Volvo V50 en deze is vakkundig opnieuw erin gezet. Van tevoren was duidelijk aangegeven dat mijn voorruit kon breken bij het eruit halen, wat gelukkig niet gebeurd is, maar voor de zekerheid stond er wel een nieuwe klaar. Duidelijk gezien wat er mis was met de bestaande kitlaag, na installatie duidelijke uitleg over hoe lang ik niet door de wasstraat moest gaan en dat ik niet direct teveel overdruk in de auto moest veroorzaken omdat de kitlaag tijd nodig heeft om goed te drogen. En dat allemaal voor een goede prijs. Met dank aan de vriendelijke eigenaar van locatie Nieuwe Pekela

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 01-07-2021

Vlot en zonder morren een nieuwe ruit in mijn youngtimer gezet...kan ik iedereen aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-06-2021

Snel, correct, vakkundig en lekkere koffie

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 25-06-2021

Veel goedkoper dan carglass en dat andere grote merk. Daarbij kwamen ze bij mij thuis langs. Wel had ik een probleem dat er 1 maand na vervanging vd voorruit al weer een grote barst in was, zonder steenslag schade. De ruit is toen kostenloos nogmaals vervangen, goede service dus! Hoewel ik natuurlijk liever had gehad dat dit überhaupt niet nodig was.

Gemiddelde 10 1 8

Service 10

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 14-06-2021

Snel, klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding. Thuis wachten terwijl het geregeld wordt. Alles werd uit handen genomen. Soepele afhandeling en goede kwaliteit ruit. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 27-05-2021

In eerste instantie gekozen voor nieuwevoorruit.nl vanwege hun scherpe prijzen. Maar ook het contact tussendoor en de montage van de nieuwe ruit verdient 5 sterren!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-05-2021

Vriendelijk contactpersoon waarmee ik snel een afspraak in kon plannen. Op het gekozen moment direct goed geholpen met de vervanging van de ruit. Zeer prettige ervaring en stuk goedkoper dan bij de grote namen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-05-2021

Na tel afspraak kwam de monteur netjes optijd aan en werd ik welkom geheten met warme bak koffie. Na een uur kon ik weer opweg naar mijn volgende bestemming. Superservice eerlijk en netjes.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-05-2021

Een gloednieuwe voorruit voor mijn Mini Cooper. Top service. Vakmannen. Aanrader! (locatie Barendrecht).

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-04-2021

Goed vakmanschap zonder poespas ! (vestiging nieuwe Pekela)

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-04-2021

Veel goedkoper dan de bekendere bedrijven. Snel geplaatst en goede service. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 18-04-2021

Ik heb een afspraak gemaakt met Jeroen. Hij kwam op locatie (mijn werk) en heeft mijn voorruit keurig netjes en vakkundig vervangen. En voor een zeer nette prijs. Zoek je een nieuwe voorruit voor een goede prijs dan kan ik absoluut nieuwevoorruit.nl aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-04-2021

Wij moesten onze voorruit laten vervangen. Bij Mercedes garage betaal je 3x zoveel, belachelijk! Hier ontzettend goede prijs en dezelfde ruit uit dezelfde fabriek.. Bovendien was de service fijn, snel en helder. Helemaal top!

Gemiddelde 10 1 9

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-04-2021

Goede wijn behoeft geen krans. Een zeer goede service, snel, accuraat, beleefd en coöperatief. In één woord: perfect.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-04-2021

Ik kon snel terecht en ben zeer goed geholpen hele vriendelijke mensen.en heel deskundig ik zou het iedereen aanraden. En de prijs was goed. Ga zo door.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-04-2021

Nieuwe voorruit voor mijn mazda 6 laten plaatsen aan huis..top service, zeer ervaren en vriendelijk..ik ben er heel blij mee en voor een super goede prijs. Bedankt Team Voorruit.net

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10