Reviews Nieuwevoorruit.nl

Voor een objectief oordeel van ons bedrijf vragen wij al onze klanten een review of te wel klantbeoordeling te plaatsen op KlantenVertellen.nl. Dit is een onafhankelijk bedrijf waarbij wij geen invloed hebben op de geplaatste beoordelingen.

Deze eigen reviewpagina van ons geeft een weergave van de 25 laatst geplaatste beoordelingen. Alle beoordelingen vanaf 2017 kunt u vinden op de reviewpagina van Klantenvertellen.

Geef je mening
Service

| 22-11-2022

Goede servers en vakmanschap heel tevreden met het resultaat.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 04-11-2022

Afspraak kon snel worden gemaakt. Ze komen aan de voordeur voor de ruit vervanging en leveren de auto keurig op! Top!!

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

Service

| 19-10-2022

Ik was op zoek naar een nieuwe voorruit voor mijn 27 jaar oude FIAT Barchetta. Ben hartstikke gek op dat autootje. Met laagstaande zon was het echter levensgevaarlijk. Ruit was vrijwel nergens te krijgen maar Nieuwevoorruit.nl kon, na flink wat speurwerk van medewerkster Kelly, er zowaar eentje leveren. Ruud van NV.nl kwam bij mij aan huis de ruit monteren. Was binnen een uurtje geregeld. Leuke man, die Ruud! Ik ben superblij want ik zie ineens meer weggebruikers op de weg :-) Top service en ook nog eens voor een zeer scherpe prijs......

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-09-2022

Prima gedaan.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 02-09-2022

Ik heb de vooruit van mijn VW golf laten verwisselen. Dit was binnen 1 uur gedaan voor een lage prijs. Zeer aan te reden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-08-2022

Zeer aardige man en geweldig werk afgeleverd Echt een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-08-2022

via de website een aanvraag gedaan, snel terug gebeld en afspraak was ingepland. op locatie ook alles snel geregeld. Ik werd zelf weer opgehaald bij mijn werk toen de auto weer klaar was!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 22-08-2022

Recensies trokken me over de streep en er is niets van gelogen: veruit goedkoopste offerte en uiteindelijk zeer tevreden met zowel service als eindresultaat.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-07-2022

Hele goede telefoon en mail beantwoording door Kelly. Ruud haar vader en monteur is een topper. Prijs 100x beter dan een carglass

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-07-2022

Als voordeligste in de markt was er van mijn kant een voorbehoud t.a.v. service en kwaliteit. Dit bleek volledig onterecht. De ruit is vakkundig vervangen. Daarnaast een erg prettige en professionele omgeving en ervaring.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-07-2022

Goed op tijd en snel vakkundig geplaatst

Gemiddelde 10 1 8

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 7

Service

| 14-06-2022

Was op tijd zeer vriendelijke en zeer netjes te werk gegaan zeker een aanrader

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 14-06-2022

Afspraak was snel gemaakt, competitieve prijs, vriendelijke en vakbekwame monteur Ruud. Aanrader.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 04-06-2022

Goede service, en een nette afhanding ter plaatse

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-06-2022

Na mijn offerte bij carglas voor nieuwe voorruit wat uitkwam op ruim € 1300 ging ik eens verder kijken en kwam uit bij nieuwe voorruit .nl, wat bleek ik was daar ruim de helft kwijt voor de zelfde ruit. Kortom ik ben zeer tevreden met het kwalitatief geleverde werk en zeer goede prijs aanrader!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-05-2022

Vriendelijk ontvangen met koffie en een goede service. Voorraam vakkundig geplaatst. Echt een aanrader,en een schappelijke prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-05-2022

Een Mazda CX5 met camera voor rijbaan assistent voor raam vervangen en alles terug geplaatst. Geen calibratie nodig, alles funktioneerd gewoon goed.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 28-04-2022

Ik kon binnen een paar dagen terecht en ook nog eens buiten kantoortijden. Uiteindelijk ook een stuk voordeliger dan bij andere garages.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 26-04-2022

Snelle en goede service en dat voor een normale prijs!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 0

Deskundigheid 0

Prijs / Kwaliteit 0

Service

| 30-03-2022

Ruim op tijd aanwezig, vriendelijk, netjes geplaatst en een goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 29-03-2022

Goede service, gunstige prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-03-2022

Goed bereikbaar voor informatie, duidelijke informatie gekregen. Op korte termijn een afspraak kunnen inplannen. Makkelijk aan te rijden vanaf de snelweg. Prettig ontvangst in een nette wachtruimte met koffie en thee. Duur van de reparatie zoals voorspelt. Vriendelijk ontvangst en afhandeling. Prijs in verhouding met de bekende andere bedrijven een stuk voordeliger. Kortom aan te raden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-03-2022

Klantenservice is heel vriendelijk. Geweldige service. Medewerkers denken heel goed mee. Prijs kwaliteit verhouding is Top!! Een aanrader voor iedereen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 16-03-2022

Prettig contact, komen afspraken na, aardige mensen, goede kwaliteit

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 08-03-2022

fantastisch bedrijf, met prima service en goede prijs. communicatie was perfect. aardige mensen. echt een aanrader voor iedereen!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10