Gratis nieuwe voorruit

Gratis een nieuwe voorruit als uw auto verzekerd is tegen autoruitschade. U betaalt geen Eigen Risico bij vervanging van uw voorruit en wij regelen alles direct met de verzekering. Dit geldt voor alle standaard particuliere autopolissen bij de gerenommeerde verzekeraars.

Maak nu een afspraak

Kies uw locatie

Bezoek een van onze vestigingen of boek onze mobiele autoruitservice bij u aan huis of op het werk,

Rechtstreekse schadeafwikkeling

Het is natuurlijk balen als u een steentje tegen de voorruit heeft gehad, waardoor er een scheur is ontstaan. Maar met een beetje geluk bent u verzekerd tegen autoruitschade. Dit is het geval als uw auto WA-extra of All-Risk verzekerd is. Wij claimen uw ruitschade rechtstreeks bij uw verzekeraar zonder dat het u 1 Eurocent kost.

Gratis nieuwe voorruit

Betaal geen Eigen Risico

Op de meeste autoverzekeringen geldt een maximaal Eigen Risico van € 150,00. Omdat een nieuwe voorruit bruto rond de € 500,00 inclusief montage kost kunnen wij u het Eigen Risico als korting geven. Uw verzekering vergoed ons dus circa € 350,00 waarvan wij u perfect een nieuwe voorruit van A-kwaliteit kunnen leveren en monteren.

Behoudt uw No-claim

Omdat u in de meeste gevallen niets kunt doen aan het ontstaan van een autoruitschade wordt de schade afgehandeld als een "No-blaim" schade door de verzekeringsmaatschappij. U gaat dus niet achteruit op uw no-claimkorting en ook uw verzekeringspremie blijft ongewijzigd.

Mobiele service aan huis

Natuurlijk kunnen we ook gewoon een afspraak bij u aan huis of op het werk maken voor herstel van uw autoruitschade. Onze mobiele autoruitservice vervangt uw voorruit vakkundig en snel.

Maak een afspraak

U bent bij ons op afspraak welkom voor het vervangen van uw voorruit. In de meeste gevallen bent u dan binnen 1 uur klaar en kunt u dus wachten als we uw autoruit vervangen. Wij repareren elke autoruitschade vakkundig, snel en voordelig terwijl u van een kopje thee of koffie geniet in onze kantine.

Maak een afspraak

Bellen mag natuurlijk altijd

U mag ons gerust bellen voor het melden van uw autoruitschade. Wij vragen u om uw verzekeringsgegevens bij de hand te houden.

Bel 088-0225400

Lees onze reviews

Bent u nieuwsgierig naar de ervaring die klanten bij ons hebben? Kijk dan op onze reviewpagina. De reviews op deze pagina worden bijgehouden door Klanten Vertellen voor ons en zijn 100% onafhankelijk.