Nieuwe voorruit Spijk Groningen

Goedkoop een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Spijk?  Onze specialist JW Autoglas Groningen verzorgt de montage van elke autoruit. Dus heeft u een kapotte voor-, zij- of achterruit maak dan meteen een afspraak voor herstel. U kunt op terecht bij de werkplaats in Nieuwe Pekela of Spijk. Als u hier geen gelegenheid voor heeft maak dan gebruik van onze mobiele service voor montage bij u thuis of op het werk. De prijs die wij rekenen voor het vervangen behoren tot de goedkoopste omdat wij de kosten laag houden en de service hoog.

Prijslijst voorruiten

Prijs nieuwe voorruit 

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Montage voorruit

Onze autoruitspecialist vervangt vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Spijk
Alberdaweg 11
9909 AJ SPIJK

Bel Groningen 088-0225457

 

Terug naar de dealers