Autoglas dealerservice

De montage van autoglas bij merk dealer of universeel garagebedrijf verzorgen wij dealerservice op locatie. Als autoruit specialist vervangen wij geplakte voor-, zij- en achteruiten vakkundig.

Montage uitbesteden

De werkplaatsplanning zit vaak stampvol en dan is het niet altijd handig om een lastige klus zoals het monteren van een autoruit door een eigen monteur te laten uitvoeren. Vaak zijn eigen monteurs productiever bij het uitvoeren van een servicebeurt of het vervangen van een koppeling dan bij het vervangen van een voorruit.

Afspraak maken

Zoek simpel één van onze zelfstandige autoglasspecialisten in de buurt en met inmiddels een groot aantal locaties bieden wij een landelijke autoruitservice. Maak telefonisch een afspraak met de specialist in uw regio of via onze afspraakmodule

Tarieven ruitmontage

Omdat ons platform bestaat uit diverse zelfstandige autoglasspecialisten kunnen wij nog geen vaste tariven presenteren. Infomeer bij de specialist in uw regio naar het tarief wat zij berekenen voor de ruitmontage. 

Merkvreemd inkopen

Regelmatig komen wij bij merkdelers ook wel de zogenaamde "vreemde eend" tegen. Dan staat er bij de Kia dealer een Opel binnen voor een nieuwe voorruit. U hoeft dan niet naar de Opel dealer om een nieuwe voorruit in te kopen. Wij leveren en monteren voorruiten van elk automerk voordelig. vakkundig en snel.

Prijslijst voorruiten

Dit zijn de prijzen die wij rekenen voor een nieuwe voorruit inclusief de montage ervan.