Waterlekkage voorruit Volvo

Een veel voorkomende klacht af fabriek bij Volvo type C30S40/S60/S80/V50/V60/V70/XC60/XC70/XC90 is waterlekkage door de voorruit. De profesionele aanpak van dit lek is de ruit opnieuw te de- en monteren omdat afkitten geen afdoende oplossing is.

Meestal merkt u de lekkage op als u met de auto in de wasstraat bent geweest of na een zware regenbui. De lekkage ontstaat omdat de voorruit niet goed vastzit in de sponning. Dit komt omdat de autoruitkit niet goed hecht aan de voorruit en dan lekt. Een al dan niet gedeelteijk loszittende voorruit is ook nog een onveilig bij een aanrijding. In de meeste gevallen wordt de kwaal pas na een aantal jaar ontdekt en hoewel dit waarschijnlijk een constructiefout is wil de Volvo dealer u meestal niet tegemoet komen in de kosten.

Opnieuw monteren

In 90% van de gevallen kunnen wij uw huidge voorruit heel demonteren en vervolgens opnieuw monteren. De kosten hiervan bedragen € 145,00 incl. BTW.
Het lekkageprobleem is hiermee verholpen en uw auto is weer veilig.

Nieuwe voorruit Volvo

Heeft u pech en behoort u tot de 10% waarvan bij demontage de huidige voorruit scheurt of is de conditie van de voorruit toch al slecht door krassen of veel pitjes in de voorruit kunt u kiezen voor een nieuwe voorruit.
Wij hanteren eerlijke prijzen voor alle nieuwe voorruiten. Kiest u meteen voor een nieuwe voorruit? dan verzoeken wij u dit bij het maken van de afspraak direct duidelijk te maken zodat de nieuwe voorruit op voorraad is.

Prijzen voorruit Volvo

U vindt de prijs simpel en snel op onze prijsgagina :

Prijslijst Volvo voorruiten

In de buurt

Op een aantal locaties in Nederland hebben wij dealers die op afspraak voor u klaarstaan.