Voorruit Ford Focus lek

Heeft u lekkage aan de voorruit van uw Ford Focus? Na een aantal jaar blijkt dat de ruit de hechting bovenaan verliest en gaat lekken. Het beste herstel van dit lek is om de voorruit te demonteren en vervolgens opnieuw te monteren. Het simpel aansmeren met een beetje kit is geen afdoende oplossing.

Meestal merkt u de lekkage pas op als u met de auto in de wasstraat bent geweest of na een zware regenbui. De lekkage ontstaat omdat de voorruit niet goed vastzit in de sponning. Een gedeeltelijk loszittende voorruit is ook nog eens onveilig bij een aanrijding. In de meeste gevallen wordt de kwaal pas na een aantal jaar ontdekt.

Opnieuw monteren

In 90% van de gevallen kunnen wij uw huidige voorruit heel demonteren en vervolgens opnieuw monteren. De kosten hiervan bedragen € 189,00 incl. BTW. Hierbij zijn ook alle benodigde onderdelen zoals klemmetjes, lijsten en autoruitkit inbegrepen. Het lekkageprobleem is hiermee verholpen en uw auto is weer veilig.

Kans op breuk

Er bestaat echter wel een kleine kans op ruitbreuk. In de loop van de jaren heeft uw voorruit al meerdere kleine steenslag doorstaan, dit wel vaak kleine oppervlakkige beschadigingen geworden. Aan de rand van uw voorruit kan een kleine beschadiging bij demontage tot ruitbreuk leiden. Heeft u de pech dat bij demontage de huidige voorruit scheurt of is de conditie van de voorruit toch al slecht door krassen of veel pitjes in de voorruit kunt u ook meteen kiezen voor een nieuwe voorruit.
Wij hanteren eerlijke prijzen voor alle nieuwe voorruiten. Kiest u meteen voor een nieuwe voorruit? Dan verzoeken wij u dit bij het maken van de afspraak direct duidelijk te maken zodat de nieuwe voorruit op voorraad is.

Prijzen voorruit Ford Focus

U vindt de prijs simpel en snel op onze prijspagina:

Bekijk hier de prijslijst

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

In de buurt

Op een aantal locaties in Nederland hebben wij dealers die op afspraak voor u klaarstaan.