Nieuwe voorruit Amersfoort

Voordelig een nieuwe voorruit voor uw auto aan huis in Amersfoort? Wij monteren voor een eerlijke vaste prijs met garantie. Zoek dus niet verder en bel ons! Waarom zou u meer betalen? Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor uw voorruit berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten waar u bij de concurrent wel aan meebetaalt. Wij zijn dan ook open over de prijs van uw nieuwe voorruit en u kunt deze dus van elk merk en type auto gewoon op onze website vinden.

Prijs nieuwe voorruit

Mobiel aan huis

Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken komen wij naar uw huisadres toe. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al snel 2 uur. Dat is handig toch? Wij plannen de ruitvervanging in op een wekelijkse route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Voor deze mobiele autoruitservice in Amersfoort betaalt u een bijdrage van € 30,00.

Vestiging in de buurt

Jammer genoeg zitten we dus niet fysiek in Amersfoort. Wel beschikken wij over een locatie in Utrecht. Op deze manier kunnen wij hier ook als het regent vakkundig de voorruit van uw auto vervangen. Vanuit Hilversum bereikt u ons het makkelijkst via de Noordelijke Randweg Utrecht (N230) afslag Maarsen-Dorp, maar volg dan Bedrijventerrein Straatweg.

Gastlocatie Utrecht

Voor herstel van uw autoruitschade in Utrecht zijn we te gast bij Europcar Autoverhuur. Ook voor Europcar herstellen wij alle voorkomende autoruitschades. Op deze manier hebben wij altijd een comfortabel onderkomen en korte aanrijtijden voor nieuwe afspraken.

NieuweVoorruit.nl Utrecht (op afspraak)
Amsterdamsestraatweg 656
3555 HX UTRECHT

BEL 088-0225446

Maak nu een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225402 of simpel en snel online op bovenstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Wij zijn enkel op afspraak aanwezig.

Hoe lang duurt het vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u veilig kunt rijden. De auto is dus klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

Betaling en factuur

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto via contactloos pinnen of contant afrekenen met de monteur. U krijgt dan achteraf, meestal binnen 1 uur de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie.

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers