Nieuwe voorruit Bodegraven

Voordelig een nieuwe voorruit voor uw auto aan huis in Bodegraven? Wij monteren voor een eerlijke vaste prijs en met garantie. Zoek dus niet verder en bel ons! Waarom zou u meer betalen? Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor uw voorruit berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten waar u bij de concurrent wel aan meebetaalt. Wij zijn dan ook open over de prijs van uw nieuwe voorruit en u kunt deze dus van elk merk en type auto gewoon op onze website vinden.

Prijs nieuwe voorruit

Mobiel aan huis

Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken komen wij naar u toe. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al gauw 2 uur. Dat is handig toch? Wij plannen de ruitvervanging in op een wekelijkse route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Op onze pagina mobiele autoruitservice leest u meer over de voorwaarden en kosten over deze service.

Vestiging in de buurt

Jammer genoeg zitten we dus niet in Bodegraven. Wel beschikken wij over een vaste bedrijfsruimte in Barendrecht. Op deze manier kunnen wij in overeenstemming met gestelde veiligheidseisen hier vakkundig de voorruit van uw auto vervangen. U vindt ons vlak langs de A15 bij afslag 20 op bedrijventerrein Cornelisland vlak bij de McDonalds en het Maasstad Ziekenhuis.

NieuweVoorruit.nl Barendrecht
Escudostraat 30
2991 XV  Barendrecht

Bel 088-0225402

Maak nu een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225402 of simpel en snel online op bovenstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Wij zijn enkel op afspraak aanwezig.

Hoe lang duurt het vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u veilig kunt rijden. De auto is dus klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

Betaling en factuur

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto via contactloos pinnen of contant afrekenen met de monteur. U krijgt dan achteraf, meestal binnen 1 uur de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie.

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers