Nieuwe voorruit Eersel

Voordelig een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Eersel. Wij vervangen voor een vaste lage prijs met garantie. Onze autoruitenspecialist monteert voor Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Hapert en Reusel. De prijs die wij rekenen voor het vervangen behoren tot de goedkoopste omdat wij de kosten laag houden en de service hoog. U vindt de prijs ook gewoon op onze website.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten


Ook zij- en achterruiten

Anders dan onze bedrijfsnaam doet vermoeden kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor het vervangen van een kapotte zij- of achterruit of de reparatie van een ster in de voorruit. Wij zijn natuurlijk gewoon all-round autoruitspecialisten. 

Verzekerde ruitschade

Ook autoruitschade verzekerd bij de grote verzekeringsmaatschappijen kunnen wij voor u herstellen. Indien uw auto WA-extra of Allrisk verzekerd is, wordt de schade vergoed door uw verzekeraar en kunt u gewoon bij ons terecht. 

Montagepartner Eersel

De autoruitservice op deze locatie wordt uitgevoerd door specialist Jan van Diessen voor ons in Eersel vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Eersel
Koperslager 5
5521 DE EERSEL

Bel 088-0225416

Autoruitservice Jan van Diessen is een FOCWA aangesloten herstelbedrijf 

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft men bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA autoruitenherstelbedrijf handelt bovendien de financiële en administratieve rompslomp direct af met de verzekeringsmaatschappij en regelt desgewenst vervangend vervoer of reparatie op locatie. Elk FOCWA autoruitenherstelbedrijf is dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. FOCWA autoruitherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Terug naar de dealers