Nieuwe voorruit Emmen

Voordelig een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Emmen. Wij vervangen voor een vaste lage prijs met BOVAG garantie. Waarom zou u meer betalen? U kunt ook bij ons terecht vanuit Klazienaveen, Ter Apel of Westerbork. Bent u verzekert tegen autoruitschade? Ook dan helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor uw voorruit berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten waar u bij de concurrent wel aan meebetaalt. Wij zijn dan ook open over de prijs van uw nieuwe voorruit en u kunt deze dus van elk merk en type auto gewoon op onze website vinden.

Prijs nieuwe voorruit

Mobiel aan huis

Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken komen wij naar u toe. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al snel 2 uur. Dat is handig toch? Wij plannen uw ruitvervanging in op een wekelijkse route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Voor deze mobiele autoruitservice in de regio Emmen betaalt u een bijdrage van € 30,00.

Voorruit vervangen Emmen

De werkplaats in Emmen is gevestigd op bedrijventerrein Bargermeer Noord langs de N391 zo'n beetje tussen de Gamma en de McDonalds in. Daar staan collega's Ronald en Jurian garant voor het vakkundig vervangen van uw voorruit met BOVAG garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasfabrikanten in en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. 

Wij werken op afspraak

Als u een afspraak bij ons maakt, bestellen wij de juiste voorruit en zorgen dat de monteur voor u (op locatie) op de afgesproken tijd klaar staat. U kunt simpel online een afspraak maken op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak.

Maak afspraak online


Of bel 088-0225460

 

U vindt ons :

Oosterbracht 16a
7821 CJ EMMEN

Hoe lang duurt het vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u veilig kunt rijden.

nieuwe voorruit Emmen

 

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

Terug naar de dealers