Nieuwe voorruit Heerhugowaard

Voordelig een nieuwe voorruit bij u aan huis of op het werk in Heerhugowaard? Wij monteren voor een vaste lage prijs. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u gewoon op locatie. Zoek dus niet verder en bel ons! Waarom zou u meer betalen?

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor uw voorruit berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten waar u bij de concurrent wel aan meebetaalt. Wij zijn dan ook open over de prijs van uw nieuwe voorruit en u kunt deze dus van elk merk en type auto gewoon op onze website vinden.

Prijs nieuwe voorruit

Verzekerde ruitschade

Ook autoruitschade verzekerd bij de grote verzekeringsmaatschappijen kunnen wij voor u herstellen. Indien uw auto WA-extra of All-risk verzekerd is, wordt de schade vergoed door uw verzekeraar en kunt u gewoon bij ons terecht. 

Servicecenter Amsterdam

Wij plannen uw afspraak vanuit servicecenter Amsterdam en vervangen uw voorruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Wij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruit specialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons ook niet meebetaald een dure radio of tv-reclames of "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Amsterdam
Kabelweg 28
1014 BB AMSTERDAM

Bel 088-0225401

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

 

Gratis nieuwe voorruit

Prijs nieuwe voorruit Audi

Prijs nieuwe voorruit Volvo

Voorruit vervangen Amsterdam

Mobiele Service

 

Terug naar de dealers