Nieuwe voorruit Heerhugowaard

Goedkoop een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Heerhugowaard?  Onze autoruit specialist verzorgt hier de montage voor klanten uit Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Enkhuizen.
Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een sterreparatie of een nieuwe achter- of zijruit tegen een concurrerende prijs.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook zij- en achterruiten

Anders dan onze bedrijfsnaam doet vermoeden kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een kapotte zij- of achterruit. Wij zijn natuurlijk gewoon all-round autoruitspecialisten. 

Verzekerde ruitschade

Ook autoruitschade verzekerd bij de grote verzekeringsmaatschappijen kunnen wij voor u herstellen. Indien uw auto WA-extra of All-risk verzekerd is, wordt de schade vergoed door uw verzekeraar en kunt u gewoon bij ons terecht. 

Montagepartner Heerhugowaard

Willem de Wilde en zijn team van Autoglas Centre Heerhugowaard vervangen uw voorrruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons ook niet meebetaald een dure radio of tv-reclames of "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Heerhugowaard
Industriestraat 10
1704 AA  HEERHUGOWAARD

Bel 088-0225424

AGCH is lid BOVAG

BOVAG helpt u voor(r)uit. Of u nu op de fiets stapt, rijles neemt, met de auto naar uw werk gaat of de caravan aankoppelt: met BOVAG kunt u zorgeloos op pad. Er zijn ruim 9.000 bedrijven aangesloten bij BOVAG, van e-bikedealers tot autowasstraten. BOVAG-bedrijven werken samen aan de beste service en voorwaarden voor u, de klant. Ook investeren BOVAG-bedrijven in kennis, innovatie en duurzaamheid. Als u kiest voor een BOVAG-bedrijf, merkt u dat aan het betere aanbod, goed advies en de service bij aankoop, onderhoud en reparatie. Kortom: vakmanschap.

Terug naar de dealers