Nieuwe voorruit Kampen

Voordelig een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Kampen? Onze autoruitenspecialist monteert autoruiten voor Dronten, Elburg en Emmeloord. De prijs die wij rekenen voor het vervangen behoren tot de goedkoopste omdat wij de kosten laag houden en de service hoog. U vindt de prijs ook gewoon op onze website.

Tijdelijk niet mogelijk

Helaas beschikken wij door een wijziging in ons netwerk tijdelijk niet over een geschikte franchisenemer in uw regio. Natuurlijk zijn wij hard op zoek naar een geschikte kandidaat voor op deze locatie en verzoeken wij u momenteel contact op te nemen met de regio Utrecht voor herstel van uw autoruitschade.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Montagepartner Kampen

Onze autoruitenspecialist in Kampen vervangt vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Verzekerde ruitschade

Ook autoruitschade verzekerd bij de grote verzekeringsmaatschappijen kunnen wij voor u herstellen. Indien uw auto WA-extra of All-risk verzekerd is, wordt de schade vergoed door uw verzekeraar en kunt u gewoon bij ons terecht. 

NieuweVoorruit.nl Utrecht (op afspraak aanwezig)
Amsterdamsestraatweg 656 A
3355 HX  UTRECHT

Bel 088-0225480

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

 

Gratis nieuwe voorruit

Prijs nieuwe voorruit Audi

Prijs nieuwe voorruit Volvo

Mobiele Service

Terug naar de dealers