Nieuwe voorruit Leiden

Goedkoop een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Leiden? Onze autoruitenspecialist verzorgt hier de montage voor klanten uit Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk, Sassenheim en Nieuw-Vennep. Op deze locatie zijn wij te gast bij Europcar Autoverhuur en zijn uitsluitend op afspraak aanwezig. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass of Autotaalglas voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Locatie Leiden

Zoals gezegd zijn wij hier dus enkel op afspraak aanwezig. Voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak belt u het beste even 088-0225402. U bent welkom op het afgesproken tijdstip waarop wij vervolgens meteen uw voorruit monteren. De vervanging van uw voorruit duurt in de meeste gevallen 1 uur, en krijgt u koffie terwijl u wacht. Wij vervangen in Leiden vakkundig en snel met garantie op de montage. Zo monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Leiden
Hoge Rijndijk 5
2313 KE LEIDEN

Bel Leiden 088-0225402

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers