Nieuwe voorruit Leiden

Voordelig een nieuwe voorruit in Leiden. Wij vervangen uw auto voorruit vakkundig voor vaste lage prijs met garantie. Onze autoruitenspecialist verzorgt hier de montage op afspraak klaar terwijl u wacht.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass of Autotaalglas voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten


Werkplaats Leiden

Voor herstel van uw autoruitschade in Leiden zijn we te gast bij Europcar Autoverhuur en zijn hier uitsluitend op afspraak aanwezig. U vindt het filiaal van Europcar op de Hoge Rijndijk 5 in Leiden, op het terrein van het Shell benzinestation tegenover kringloopwinkel "De Nieuwe Start". Ook voor Europcar herstellen wij alle voorkomende autoruitschades. Op deze manier hebben wij altijd een comfortabel onderkomen en korte aanrijtijden voor nieuwe afspraken. U bent welkom op het afgesproken tijdstip waarop wij direct de nieuwe voorruit van uw auto monteren. De vervanging van uw voorruit duurt in de meeste gevallen 1 uur, en krijgt u koffie terwijl u wacht. 

NieuweVoorruit.nl Leiden
Hoge Rijndijk 5
2313 KE LEIDEN

Bel 088-0225402

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

 

Onze garantie

Wij vervangen in Leiden vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage en monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers zoals AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers