Nieuwe voorruit Rotterdam

Bent u in Rotterdam op zoek naar een voordelige nieuwe voorruit voor uw auto? Wij monteren vakkundig en snel voor een eerlijke vaste prijs. Zoek dus niet verder en bel ons! Waarom zou u meer betalen?

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor uw voorruit berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten waar u bij de concurrent wel aan meebetaalt. Wij zijn dan ook open over de prijs van uw nieuwe voorruit en u kunt deze dus van elk merk en type auto gewoon op onze website vinden.

Vind hier de prijs van uw voorruit

Voorruit vervangen

Wij vervangen uw voorruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zo monteren wij altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasfabrikanten in en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs.

Mobiel aan huis

In de herfst en winter kunnen wij helaas niet bij u op locatie onze service aanbieden. Omdat door kou en vocht het niet goed mogelijk is om technisch verantwoord een voorruit te vervangen. Mocht u over een verwarmde werkplaats of bedrijfsruimte beschikken komen wij natuurlijk wel op locatie. Kijk voor aanvullende informatie op onze pagina Mobiele autoruitservice.

Nu niet aan huis, waar dan wel?

Helaas lukt het dit seizoen dus niet bij u aan huis in Rotterdam. Wel beschikken wij over een vaste bedrijfsruimte in Barendrecht. Op deze manier kunnen wij in overeenstemming met gestelde veiligheidseisen hier vakkundig de voorruit van uw auto vervangen. U vindt ons vlak langs de A15 bij afslag 20 op bedrijventerrein Cornelisland vlakbij de McDonalds en het Maasstad ziekenhuis.

NieuweVoorruit.nl Barendrecht
Escudostraat 30
2991 XV  Barendrecht

Bel 088-0225402

Maak nu een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225402 of simpel en snel online op bovenstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Wij zijn enkel op afspraak aanwezig.

Hoe lang duurt het vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u veilig kunt rijden. De auto is dus klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

Terug naar de dealers