Nieuwe voorruit Rotterdam

Goedkoop een nieuwe voorruit voor uw auto voor een vaste lage prijs in Rotterdam. Wij vervangen elke voorruit vakkundig en snel. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor uw voorruit berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten waar u bij de concurrent wel aan meebetaalt. Wij zijn dan ook open over de prijs van uw nieuwe voorruit en u kunt deze dus van elk merk en type auto gewoon op onze website vinden.

Prijs nieuwe voorruit

Gratis aan huis in Rotterdam

Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken komen wij naar u toe. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al gauw 2 uur. Dat is handig toch? Wij plannen uw ruitvervanging in op een route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Voor deze mobiele autoruitservice in Rotterdam betaalt u GEEN EXTRA KOSTEN.

Bel NieuweVoorruit.nl Rotterdam

Bel 088-0225402

Afspraak voorruit maken

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225402 of simpel en snel online op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in, zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Wij zijn enkel op afspraak aanwezig.

Maak nu een afspraak


Hoe lang duurt voorruit vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u weer veilig kunt rijden.

Betaling en factuur

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto afrekenen met de monteur. U krijgt dan achteraf, meestal binnen 1 uur de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie.

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers