Goedkoop een nieuwe voorruit in Rotterdam

Voordelig een nieuwe voorruit compleet met kosten voor het vervangen bij onze autoruitservice Rotterdam. Montage prijs voorruit vanaf € 100,00. Wij hebben alle autoruiten dus ook een zij- en achterruit.  Waarom zou u meer betalen? Wij monteren voordelig, vakkundig en snel een nieuwe voorruit van A-kwaliteit maar dan honderden Euro's voordeliger als onze grote concurrenten.

Prijslijst voorruiten

Betaal niet teveel

De grote bekende autoruitbedrijven zijn veel duurder. Zij danken hun bekendheid aan dure irritante tv- en radioreclames waar u aan meebetaalt. U vindt ons enkel op internet zonder grote campagnes maar met een eerlijke prijs inclusief montage en BTW.
Bij ons krijgt dezelfde autoruit als bij onze concurrenten ook vakkundig gemonteerd en met garantie, maar dan de helft goedkoper. Waarom zou u meer betalen? Autofabrikanten maken veel onderdelen niet zelf maar laten deze maken door zogenaamde OEM-leveranciers zoals Pilkington, Sekurit, AGC of Guardian. De autoruiten die wij verkopen komen rechtstreeks van deze leveranciers. Zo monteren onze autoruitspecialisten uw voorruit dus vakkundig en voordelig en van originele fabriekskwaliteit.

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225400

NieuweVoorruit.nl
Waarsmanstraat 14
3077 EZ  Rotterdam

U op dit adres vindt u de centrale planning voor de randstad (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht) en dus GEEN WERKPLAATS.

De werkplaats voor de regio Rotterdam vindt u in Barendrecht.  

Terug naar de dealers