Nieuwe voorruit Utrecht

Goedkoop een nieuwe voorruit voor uw auto vakkundig vervangen voor een vaste en lage prijs in Utrecht. Wij komen aan huis of op uw werk. Zoek dus niet verder en bel ons! Waarom zou u meer betalen? Wij monteren met levenslange garantie op de montage. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor uw voorruit berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten waar u bij de concurrent wel aan meebetaalt. Wij zijn dan ook open over de prijs van uw nieuwe voorruit en u kunt deze dus van elk merk en type auto gewoon op onze website vinden.

Prijs nieuwe voorruit

Mobiel aan huis

Lukt het u even niet onze vestiging te bezoeken, dan komen wij naar u toe. Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken of andere dagelijkse bezigheden. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al snel 2 uur. Dat is handig toch? Wij plannen de ruitvervanging in op een wekelijkse route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Voor deze mobiele autoruitservice in Utrecht rekenen wij een bijdrage van € 30,00.

Afspraak maken

Maak simpel en snel een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. 

Maak nu een afspraak

Bellen mag ook

Bel 088-0225446

Hoe lang duurt voorruit vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u weer veilig kunt rijden.

Betaling en factuur

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto via contactloos pinnen of contant afrekenen met de monteur. U krijgt dan achteraf, meestal binnen 1 uur de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie.

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers