Nieuwe voorruit Utrecht

Voordelig een nieuwe voorruit in Utrecht. Wij vervangen uw auto voorruit vakkundig voor vaste lage prijs met garantie. Onze autoruitenspecialist verzorgt hier de montage op afspraak klaar terwijl u wacht.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze in veel gevallen ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschademelding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar. U bent verzekerd tegen ruitschade als u WA-extra of Allrisk verzekerd bent.

Voorruit vervangen

Wij vervangen uw voorruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zo monteren wij altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Werkplaats Utrecht

Voor herstel van uw autoruitschade in Utrecht zijn we te gast bij Europcar Autoverhuur en zijn hier uitsluitend op afspraak aanwezig. Ook voor Europcar herstellen wij alle voorkomende autoruitschades. Op deze manier hebben wij altijd een comfortabel onderkomen en korte aanrijtijden voor nieuwe afspraken. De montage van uw nieuwe voorruit duurt ongeveer 1 uur en is dus klaat terwijl u wacht.

NieuweVoorruit.nl Utrecht (op afspraak)
Amsterdamsestraatweg 656
3555 HX UTRECHT

Bel Utrecht 088-0225446

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225446 op simpel en snel online op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Wij zijn enkel op afspraak aanwezig.

Maak nu een afspraak

 

Onze garantie

Wij vervangen in Utrecht vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage en monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers zoals AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs.

Betaling en factuur

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto via contactloos pinnen of contant afrekenen met de monteur. U krijgt dan achteraf, meestal binnen 1 uur de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie.

 

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers