Voordelig nieuwe voorruit vervangen in Utrecht

Bespaar ook honderden Euro's op uw nieuwe voorruit compleet vervangen tegen een eerlijke prijs zonder verborgen kosten bij onze autoruitservice in Utrecht. Alle voorruit prijzen op onze website. Lees ook de reviews.

Wij monteren A-kwaliteit autoruiten voordelig, vakkundig en snel.
De bekende autoruitbedrijven zijn helaas erg duur en rekenen hoge prijzen voor uw nieuwe autoruit. U betaalt hier mee aan dure franchise concepten, irritante radio- en tv-reclames of de zogenaamde "gratis" ruitenwissers. Niet bij ons! Bij ons betaald u een eerlijke prijs voor uw nieuwe voorruit. Bij het vasttellen van de prijs van uw nieuwe voorruit gaan wij uit van onze inkoopprijs. Uiteindelijk betaalt u bij ons de helft van de prijs die de grote autoruitbedrijven berekenen voor dezelfde ruit.

Prijs voorruit

U kunt eenvoudig de prijs van uw nieuwe voorruit op onze website vinden per automerk en type op onze prijspagina vinden,
Deze prijzen zijn inclusief vakkundige montage en BTW.

Prijslijst voorruiten

Regio Utrecht

Met ons servicecenter in Utrecht richten wij ons op omringende plaatsen Hilversum, Amersfoort, Zeist, Nieuwegein en Maarssen. Maar soms ontvangen wij hier ook klanten met een kapotte voorruit vanuit Almere, Apeldoorn of Arnhem. Een halfuurtje rijden is al snel terugverdient op de prijs.

Mobiele service

Lukt het u even niet om onze vestiging bezoeken? Geen probleem! Dan komen wij met onze mobiele service bij u aan huis of op het werk. U betaalt een geringe vergoeding voor deze extra service.

 

Wij werken met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen die A-kwaliteit OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit of Pilkington monteren en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage. 
Lees ook de reviews op onze website en wordt ook tevreden klant bij ons.

NieuweVoorruit.nl
Amsterdamsestraatweg 656
3555 HZ Utrecht

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225464

Terug naar de dealers