Nieuwe voorruit Waalwijk

Voordelig een nieuwe voorruit voor uw auto vakkundig vervangen aan huis of op uw werk in Waalwijk. Wij vervangen autoruiten voor een vaste en lage prijs met levenslang garantie op de montage. Ook als verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag en wikkelen de schade af met uw verzekeraar.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor autoruiten berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan overbodige kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschade melding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar. Het claimen van een autoruitschade door steenslag gaat niet ten koste van uw no-claim en uw verzekeringspremie stijgt hierdoor dus niet.

Mobiel aan huis

Lukt het u even niet onze vestiging te bezoeken, dan komen wij naar u toe. Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken of andere dagelijkse bezigheden. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al snel 2 uur! Dat is handig toch? Wij plannen de ruitvervanging in op een wekelijkse route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Op onze pagina mobiele autoruitservice leest u meer over de voorwaarden en kosten over deze service.

Afspraak maken

Maak simpel en snel een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade op onderstaande link. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. 

Maak nu een afspraak

Bellen mag ook

Bel 088-0225404

Lees ook onze reviews

Bent u nieuwsgierig naar de ervaring die klanten bij ons hebben? Kijk dan op onze reviewpagina. De reviews op deze pagina worden bijgehouden door Klanten Vertellen voor ons en zijn 100% onafhankelijk.

Hoe lang duurt voorruit vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u weer veilig kunt rijden.

Betaling en factuur

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto via contactloos pinnen of contant afrekenen met de monteur. U krijgt dan later die dag de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie via de mail toegestuurd.

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers