Autoruitkit

SikaTack®-Drive autoruitkit is een makkelijk toepasbaar koud verwerkbare ruitenlijm om de meeste autoruiten te kitten. Het bezit uitstekende technische eigenschappen, zoals zwart-primerloze toepassing, geschikt voor ruiten met geïntegreerde antennes, niet-geleidend en combineert kwaliteit met veiligheid. Deze autoruitlijm is geschikt voor het vervangen van autoruiten bij alle personenauto's, met of zonder airbag.

Autoruit kitten

Voor een goede hechting van de voorruit in de sponning is het natuurlijk wel van belang dat beide delen goed schoon zijn en behandeld met activator en de beschadigingen in de sponning behandeld zijn met primer. Ondeugdelijke montage van een autoruit leidt vaak tot lekkage. Uiteraard kunt u ook voor vakkundige montage van alle autoruiten kunt u terecht bij één van onze montagepartners in de regio.

Levering autoruitkit

B2B levering van autoruitkit en toebehoren is voordelig mogelijk.

Sika autoruitkit

SikaTack®-Drive kan het hele jaar door gebruikt worden en heeft een veilige wegrijtijd van 1 uur bij een brede klimaatrange en is leverbaar in patronen van 310ml of in worst verpakking met een inhoud van 600ml. SikaTack®-Drive wordt geproduceerd volgens ISO 9001/14001 kwaliteit-zorg systeem en in het kader van ‘responsible care’.

Eigenschappen 
- Zwart primerloos
- Oplosmiddelenvrij
- Korte draadafbreuk
- Zeer goed standvermogen
- Gemakkelijk en schoon verwerkbaar
- Sika® Alles-in-één module
- Geschikt voor auto’s met geïntegreerde antennes
- Korte veilige wegrijtijd (volgensFMVSS 212/208, double sideairbags, zonder veiligheidsgordels)
- Geen contactcorrosie bij aluminium carrosserieën

Toepassing:
SikaTack®-Drive is speciaal ontwikkeld voor gebruik door bedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervangen van autoruiten. SikaTack®-Drive is ideaal bij montage onderweg en binnen. Het product kan allen worden toegepast door ervaren professionals. Indien het product voor andere toepassingen dan ruitvervanging wordt toegepast moeten eerst proeven worden uitgevoerd.