Nieuwe voorruit Amsterdam

Goedkoop een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Amsterdam. Onze autoruitspecialisten vervangen de kapotte voorruit van uw auto vakkundig voor een nieuwe. Op de prijs die wij rekenen voor de nieuwe voorruit van uw auto bieden wij laagsteprijsgarantie. U vindt de prijs ook gewoon op onze website.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschademelding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Voorruit vervangen Amsterdam

Voorruit vervangen Amsterdam

No-Risk Autoruitservice vervangt voor ons in Amsterdam vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Amsterdam
Kabelweg 28
1014 BB AMSTERDAM

Bel 088-0225401

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details omtrent uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

No-Risk Autoruitservice is lid BOVAG

No-Risk Autoruitservice is een BOVAG aangesloten bedrijf voor herstel van autoruitschade. Zo kunnen wij als BOVAG autobedrijf ruitschade herstellen voor de gerenomeerde verzekeringen en rechtstreeks afwikkelen.

No-Risk is een FOCWA aangesloten herstelbedrijf 

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft men bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA autoruitherstelbedrijf handelt bovendien de financiële en administratieve rompslomp direct af met de verzekeringsmaatschappij en regelt desgewenst vervangend vervoer of reparatie op locatie. Elk FOCWA autoruitherstelbedrijf is dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. FOCWA autoruitherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Terug naar de dealers