Nieuwe voorruit Amsterdam

Voordelig een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Amsterdam. Wij vervangen de voorruit van uw auto voor een vaste lage prijs met garantie op de montage. Op de prijs die wij rekenen voor de nieuwe voorruit van uw auto bieden wij laagsteprijsgarantie. U vindt de prijs dus ook gewoon op onze website. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor autoruiten berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan overbodige kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschade melding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar. Het claimen van een autoruitschade door steenslag gaat niet ten koste van uw no-claim.

Voorruit vervangen Amsterdam

Voorruit vervangen Amsterdam

Onze werkplaats in Amsterdam is gevestigd op de Kabelweg 28, langs de A10 in Sloterdijk. Wij werken hier uitsluitend op afspraak. Nadat u bij ons de afspraak heeft gemaakt bestellen wij de juiste voorruit voor uw auto en staan op het afgesproken tijdstip voor u klaar. De montage van de nieuwe voorruit duurt circa 1 uur. Wij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit, omdat u bij ons niet mee betaalt aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Amsterdam
Kabelweg 28
1014 BB AMSTERDAM

Bel 088-0225401

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

 

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers