Goedkoop een nieuwe voorruit in Amsterdam

Goedkoop een nieuwe voorruit compleet met kosten voor het vervangen bij onze autoruitservice Amsterdam. Montage prijs voorruit vanaf € 100,00. Wij hebben alle autoruiten dus ook een zij- en achterruit.  Waarom zou u meer betalen? Wij monteren voordelig, vakkundig en snel een nieuwe voorruit van A-kwaliteit maar dan honderden Euro's voordeliger als onze grote concurrenten.

Prijs voorruit

U vindt de prijs van uw nieuwe voorruit simpel op onze prijspagina

Prijslijst voorruiten

Waarom zou u meer betalen?

De grote autoruitbedrijven zijn onnodig duur. Hier betaalt u mee aan de dure en irritante tv- en radioreclames, franchiseconcepten en zogenaamde "gratis" ruitenwissers en dure bedrijfspanden. Bij ons krijgt dezelfde autoruit als bij onze concurrenten ook vakkundig gemonteerd en met garantie, maar dan de helft goedkoper. Waarom zou u meer betalen? Autofabrikanten maken veel onderdelen niet zelf maar laten deze maken door zogenaamde OEM-leveranciers. Zo komt de claxon van uw auto komt bijvoorbeeld van Bosch, de koplamp van Hella en de banden weer van Michelin. Ook het autoglas voor  hun automerk maken ze niet zelf maar bestellen ze bij autoglasfabrikanten als Pilkington, Sekurit, AGC of Guardian. De autoruiten die wij verkopen komen rechtstreeks van deze leveranciers. Zo monteren onze autoruitspecialisten uw voorruit dus vakkundig en voordelig en van originele fabriekskwaliteit.

Klantbeoordelingen

Lees ook de  reviews van Klantenvertellen.nl op onze website. Zo krijgt u een beeld van onze werkzaamheden en de manier hoe wij werken. 

Zij- en achterruit

Natuurlijk vervangen wij ook zij- en achterruiten voordelig. Vaak lukt dit nog dezelfde dag en klaar terwijl u wacht. Ook de prijs van uw nieuwe achterruit baseren wij op basis van onze inkoopprijs. 

U vindt ons:

NieuweVoorruit.nl
Schepenbergweg 22
1105 AT AMSTERDAM

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225401

Terug naar de dealers