Nieuwe voorruit Assen

Voordelig een nieuwe voorruit in Assen. Wij vervangen elke voorruit vakkundig voor vaste lage prijs met garantie. U vindt deze lage prijs ook gewoon op onze website. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrent voor uw voorruit berekent. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschade melding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Voorruit vervangen Assen

Onze werkplaats in Assen is gevestigd op de Zeilmakerstraat 29, langs de Europaweg Noord zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Wij werken hier uitsluitend op afspraak. Nadat u bij ons de afspraak heeft gemaakt bestellen wij de juiste voorruit voor uw auto en staan op het afgesproken tijdstip voor u klaar. De montage van de nieuwe voorruit duurt circa 1 uur.

Kom op afspraak

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak


Autoruitservice Assen

Onze man in Assen vervangt uw voorruit vakkundig en snel met garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons ook niet meebetaalt aan dure radio of tv-reclames of zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Assen
Zeilmakerstraat 29
9403 VA ASSEN

Bel 088-0225456

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto afrekenen met de monteur. U krijgt dan achteraf, meestal binnen 1 uur de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie.

 

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers