Voordelige nieuwe voorruit in Barendrecht

Uw nieuwe voorruit 50% voordeliger in de regio Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Ridderkerk of Dordrecht?  Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Barendrecht.

Wij vervangen uw voorrruit vakkundig en snel tegen de laagste prijs in de markt met levenslang garantie op de montage. Wij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer, dit is een fabrikant die producten maakt voor een merkfabrikant. Zo maakt Hella bijvoorbeeld de koplampen van uw auto en wordt de claxon weer door Bosch gemaakt. Pilkington en Saint-Gobain Sekurit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken. Wij kopen rechtstreeks in bij Pilkington en Saint-Gobain en zo bent u gegarandeerd van A-kwaliteit autoruit. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald een dure radio of tv-reclames of "gratis" ruitenwissers.

Bij ons kunt u dus ook gewoon de prijs voor uw nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Lees ook de reviews van onze klanten al een voorruit door ons hebben laten monteren. Laat u overtuigen en wordt ook tevreden klant van NieuweVoorruit.nl

NieuweVoorruit.nl
Escudostraat 32
2991 XV  BARENDRECHT

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225404

 

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr. 28917030.
Op onze diensten gelden de algemene voorwaarden

Terug naar de dealers