Nieuwe voorruit Barendrecht

Voordelig een nieuwe voorruit in Barendrecht. Wij vervangen elke voorruit vakkundig voor vaste lage prijs met garantie. U vindt de prijs ook gewoon op onze website. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrent voor uw voorruit berekent. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschade melding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Voorruit vervangen Barendrecht

Onze werkplaats in Barendrecht is gevestigd op de Escudostraat 30, langs de A15 zijn wij gemakkelijk bereikbaar. De Escudostraat is gelegen op bedrijventerrein Cornelisland. Hier zijn bedrijven gevestigd als WoonXL, Jysk en Prenatal. Wij werken hier uitsluitend op afspraak. Nadat u bij ons de afspraak heeft gemaakt bestellen wij de juiste voorruit voor uw auto en staan op het afgesproken tijdstip voor u klaar. De montage van de nieuwe voorruit duurt circa 1 uur.

Kom op afspraak

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak


Autoruitservice Barendrecht

No-Risk Autoruitservice is onze montagepartner in Barendrecht. No-Risk vervangt uw voorruit vakkundig en snel met garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons ook niet meebetaald een dure radio of tv-reclames of "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Barendrecht
Escudostraat 30
2991 XV BARENDRECHT

Bel 088-0225402

No-Risk Autoruitservice is lid BOVAG

Kies je ervoor om je autoruit te laten herstellen of te laten vervangen door een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf? Dan mag je daarbij het volgende verwachten: een BOVAG autoruitenherstelbedrijf wordt door iedere verzekeraar erkend, daarmee zorgen zij voor een vlotte administratieve afhandeling. Jouw auto wordt schoongemaakt van glasresten. Je kunt rekenen op de specifieke kennis van de monteurs en de geavanceerde apparatuur voor snel herstel of de eventuele vervanging van autoruitschade. In de tussentijd kun je in de meeste gevallen rekenen op vervangend vervoer. Bovendien zit er altijd een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf bij jou in de buurt.

Betaling en factuur

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto via contactloos pinnen of contant afrekenen met de monteur. U krijgt dan achteraf, meestal binnen 1 uur de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie.

 

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers