Goedkoop een nieuwe voorruit Den Haag

Goedkoop uw voorruit of elke andere autoruit laten vervangen bij onze autoruitservice in Den Haag. Wij hebben de prijs van alle voorruiten voor u op een rijtje gezet. Bespaar tot honderden Euro's op uw nieuwe voorruit.

Waarom meer betalen?

Waarom zou u meer betalen bij onze grote concurrenten? Hier betaald u mee aan de hoge reclamekosten en dure huisvesting. Niet bij ons! Geen gratis ruitenwissers of dure franchisekosten maar een A-kwaliteit voorruit van Saint-Gobain Sekurit of Pilkington vakkundig door ons gemonteerd.

Prijs nieuwe voorruit

Wij zijn trots op de lage prijzen waarvoor wij voor u een nieuwe voorruit kunnen monteren en u kunt deze dus gewoon op onze onderstaande prijslijst vinden:

Prijslijst voorruiten

Momenteel beschikken wij helaas niet over passende huisvesting in Den Haag en zou u terecht kunnen bij onze verstiging in Barendrecht

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225412

Wij vervangen uw voorrruit vakkundig en snel tegen de laagste prijs in de markt met levenslang garantie op de montage. Wij leveren en vervangen enkel autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers.

Wij vervangen uw voorruit voordelig, vakkundig en snel tegen een voordelige prijs met garantie!

Terug naar de dealers