Nieuwe voorruit Den Haag

Voordelig een nieuwe voorruit voor uw auto in de regio Den Haag. Wij vervangen voor een vaste lage prijs met levenslang garantie op de montage. Op de prijs die wij rekenen voor de nieuwe voorruit van uw auto bieden wij laagsteprijsgarantie. U vindt de prijs ook gewoon op onze website. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Lees onze reviews. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan overbodige kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschade melding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Maak nu een afspraak


Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225402 of simpel en snel online op bovenstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Wij zijn enkel op afspraak aanwezig.

Voorruit vervangen Den Haag

Voor de autoruitservice in de regio Haaglanden maken wij gebruik van een gastlocatie. U kunt op afspraak terecht bij Garage Westland - Profile Wateringen voor herstel van uw autoruitschade. Onze monteurs zijn dan ook op het afgesproken tijdstip op deze locatie. Zo houden wij de kosten laag en uiteindelijk ook de prijs van uw nieuwe voorruit.

NieuweVoorruit.nl Den Haag
Willem III-straat 15
2291 TL  Wateringen

Bel 088-0225402

Route vanuit Kijkduin

Vanuit Kijkduin volgt u de Lozerlaan (N211) in zuidelijke richting naar Wateringen. Vervolgens gaat u rechtsaf de Erasmusweg op. Rij dan 100 meter door en ga dan linksaf de Poedijkseweg op. Rechtdoor het tunneltje onder door tot aan de rotonde. (voor de rotonde aan de rechterkant zie u Profile al zitten) U gaat op de rotonde rechts de Kerklaan op. Meteen de eerste straat weer rechts is de Willem III-straat, en op nummer 15 bent u aangekomen. Rij dan 100 meter door en ga u linksaf de Poedijkseweg op. Rechtdoor het tunneltje onder door tot aan de rotonde. (voor de rotonde aan de rechterkant zie u Profile al) U gaat op de rotonde rechts de Kerklaan op. Meteen de eerste straat weer rechts is de Willem III-straat, en op nummer 15 bent u aangekomen.

Route vanaf A4

Vanaf de A4 neemt u afslag 12 richting Den Haag-Zuid. U volgt rechtdoor de N211 Wippolderlaan. U passeert Kalsbeek BMW, Carglass Den Haag en Hornbach Bij de kruising met de Erasmusweg gaat u linksaf richting Poeldijk. Rij dan 100 meter door en ga dan linksaf de Poedijkseweg op. Rechtdoor het tunneltje onder door tot aan de rotonde. (voor de rotonde aan de rechterkant zie u Profile aan zitten) U gaat op de rotonde rechts de Kerklaan op. Meteen de eerste straat weer rechts is de Willem III straat, en op nummer 15 bent u aangekomen. Rij dan 100 meter door en ga u linksaf de Poedijkseweg op. Rechtdoor het tunneltje onder door tot aan de rotonde. (voor de rotonde aan de rechterkant zie u Profile Wateringen/Garage Westland al.) U gaat op de rotonde rechts de Kerklaan op. Meteen de eerste straat weer rechts is de Willem III-straat, en op nummer 15 bent u aangekomen.

Voorruit vervangen

Wij vervangen uw voorruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zo monteren wij altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasfabrikanten in en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs.

Mobiel aan huis

Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken komen wij naar u toe. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al gauw 2 uur. Dat is handig toch? Wij plannen uw ruitvervanging in op een wekelijkse route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Voor deze mobiele autoruitservice in Den Haag betaalt u een bijdrage van € 30,00.

Hoe lang duurt voorruit vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u veilig kunt rijden. De auto is dus klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

Betaling en factuur

Nadat de voorruit van uw auto is vervangen kunt u na controle van uw auto via contactloos pinnen of contant afrekenen met de monteur. U krijgt dan achteraf, meestal binnen 1 uur de factuur van uw nieuwe voorruit voor de garantie.

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers