Nieuwe voorruit Dokkum

Voordelig een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Dokkum. Wij vervangen voor een vaste lage prijs met garantie. Op de prijs die wij rekenen voor de nieuwe voorruit van uw auto bieden wij laagsteprijsgarantie. U vindt de prijs ook gewoon op onze website. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag. U kunt bij ons ook terecht vanuit Kollum, Buitenpost of Vogelzang.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschade melding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar. Het claimen van een autoruitschade door steenslag gaat niet ten koste van uw no-claim.

Wij werken op afspraak

Als u een afspraak bij ons maakt bestellen wij de juiste voorruit en zorgen dat de monteur voor u (op locatie) op de afgesproken tijd klaar staat. U kunt simpel online een afspraak maken op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Maar u mag natuurlijk ook even bellen.

Maak afspraak online


Of bel 088-0225436


Voorruit vervangen Dokkum

Onze werkplaats in Dokkum in gevestigd op de Mockamastrjitte 35 bij Vakgarage van der Horst. Uw contactpersoon daar is Marcel de Vrij. Zij werken hier uitsluitend op afspraak. Nadat u bij ons de afspraak heeft gemaakt bestellen wij de juiste voorruit voor uw auto en staan op het afgesproken tijdstip voor u klaar. De montage van de nieuwe voorruit duurt circa 1 uur. Wij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Dokkum
Mockamastrjitte 35
9101 AP Dokkum

Bel 088-0225436

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

 

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers