Nieuwe voorruit Drachten

Voordelig een nieuwe voorruit bij onze autoruitservice in Drachten. Wij vervangen voor een vaste lage prijs met garantie. Op de prijs die wij rekenen voor de nieuwe voorruit van uw auto bieden wij laagsteprijsgarantie. U vindt de prijs ook gewoon op onze website. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag. U kunt bij ons ook terecht vanuit Gorredijk, Oosterwolde of Surhuisterveen.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschade melding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar. Het claimen van een autoruitschade door steenslag gaat niet ten koste van uw no-claim.

Wij werken op afspraak

Als u een afspraak bij ons maakt bestellen wij de juiste voorruit en zorgen dat de monteur voor u (op locatie) op de afgesproken tijd klaar staat. U kunt simpel online een afspraak maken op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Maar u mag natuurlijk ook even bellen.

Maak afspraak online


Of bel 088-0225436


Voorruit vervangen Drachten

De werkplaats in Drachten in gevestigd op de Hemmen 21 bij Autobedrijf van der Wal. Uw contactpersoon daar is Sietse van de Wal. Zij werken hier uitsluitend op afspraak. Nadat u bij ons de afspraak heeft gemaakt bestellen wij de juiste voorruit voor uw auto en staan op het afgesproken tijdstip voor u klaar. De montage van de nieuwe voorruit duurt circa 1 uur. Wij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Regio Súdwest-Fryslân

In Drachten staan wij klaar voor alle autoruitschade in de regio Súdwest-Fryslân. Zo ontvangen wij regelmatig klanten uit Sneek, IJlst, Heeg, Stavoren en Workum.

NieuweVoorruit.nl Drachten
De Hemmen 21
9206 AG Drachten

Bel 088-0225436

 

 

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers