Nieuwe voorruit Groningen

Voordelig een nieuwe voorruit bij u aan huis of op het werk in Groningen? Wij vervangen voor een eerlijke en vaste lage prijs. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u gewoon op locatie. Zoek dus niet verder en bel ons! Waarom zou u meer betalen?

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten voor uw voorruit berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten waar u bij de concurrent wel aan meebetaalt. Wij zijn dan ook open over de prijs van uw nieuwe voorruit en u kunt deze dus van elk merk en type auto gewoon op onze website vinden.

Prijs nieuwe voorruit

Mobiel aan huis

Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken komen wij naar u toe. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al gauw 2 uur. Dat is handig toch? Wij plannen uw ruitvervanging in op een wekelijkse route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Voor deze mobiele autoruitservice in Groningen betaald u een bijdrage van € 30,00.

Voorruit vervangen

Wij vervangen uw voorruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zo monteren wij altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasfabrikanten in en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. 

Wij werken op afspraak

Als u een afspraak bij ons maakt bestellen wij de juiste voorruit en zorgen dat de monteur voor u (op locatie) op de afgesproken tijd klaar staat. U kunt simpel online een afspraak maken op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak.

Maak afspraak online


Of bel 088-0225457

 

Vestiging in de buurt

Indien u toch liever een vestiging in de buurt bezoekt voor het herstel van uw autoruitschade kunt u terecht bij onze vestiging in Nieuwe Pekela. Zo kunnen wij ook bij slecht weer vakkundig de voorruit van uw auto vervangen. Natuurlijk staat de koffie klaar.

NieuweVoorruit.nl Raalte
Holland Marsh 19j
9663 AV  Nieuwe Pekela

Bel 088-0225457


Hoe lang duurt voorruit vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u veilig kunt rijden.

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar de dealers