Nieuwe voorruit Lemmer

Voordelig een nieuwe voorruit voor een vaste lage prijs bij onze autoruitservice in Lemmer. Onze autoruitspecialisten vervangen voor de voorruit van uw auto voordelig, vakkundig en snel. De prijs die wij rekenen voor de nieuwe voorruit van is gebaseerd op onze inkoopprijs. U vindt de prijs van uw nieuwe voorruit ook gewoon op onze website.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten


Voorruit vervangen Lemmer

Gert ten Boom van AVT Ruitservice vervangt in Lemmer uw voorruit klaar terwijl u wacht. U vindt AVT langs de N359 ter hoogte van het Firezone benzinestation. AVT Ruitservice plaatst altijd autoruiten van fabriekskwaliteit, geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

NieuweVoorruit.nl Lemmer
Klaaskamp 4-7
8531 XE Lemmer

Bel 088-0225424

Afspraak maken

U kunt ook simpel en snel online een afspraak bij ons maken. Zet hierbij uw voorkeuren, vragen en aanvullende details over uw autoruitschade en wij bellen u terug om een passende afspraak met u te maken.

Maak nu een afspraak

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers