Goedkoop een nieuwe voorruit in Oss

Heeft u een scheur in de voorruit en bent u op zoek naar een voordelig alternatief? Wij monteren goedkoop elke nieuwe autoruit van originele kwaliteit voor de helft van de prijs. Onze autoruiten kopen wij rechtstreeks in bij OEM leveranciers zoals Pilkington, AGC of Saint Gobain. Dit zijn eerste montage leveranciers van veel autofabrikanten. De ruiten van deze autoruitfabrikanten komen uit dezelfde productie als de originele autoruiten. Er is dus geen verschil tussen uw huidige en uw nieuwe autoruit.

Prijslijst voorruiten

Natuurlijk zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig monteren van voorruiten, simpelweg omdat dit de meest voorkomende autoruitschade is. Als u een steenje tegen de voorruit heeft gehad, dan kan de schade ook beperkt blijven tot een zogenaamd "sterretje" in de voorruit. Dit is een inslagpunt van het steentje van waaruit een paar kortje scheurtjes lopen. Een variant hierop is een zogenaamd "koeienoog" in de voorruit. Wederom hetzelfde inslagpunt van het  steentje maar de met een rondje eromheen. Als de grootte van deze beschadigingen onder een 2 Euro-muntstuk blijven is reparatie vaak goed mogelijk. Wij kunnen deze sterreparatie natuurlijk ook verzorgen.

Zij- en achterruiten

Ook met uw kapotte zij- of achterruit kunt u bij ons terecht. Op verzoek monteren wij eerst een noodruit waarna we meteen de juiste ruit voor u bestellen.
Per automerk en type bestaan er veel verschillende autoruiten. De verschillen bestaan meestel uit een 3- of 5 deurs uitvoering, maar ook de ruiten van carosserie-varianten zoals hatchback, sedan of stationwagen verschillen. Het bestellen van de juiste autoruit duurt circa 2 dagen.

 

Onze locatie in Oss

Nieuwe voorruit OssNieuweVoorruit.nl
Kantsingel 22 M
5349 AJ  OSS

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225446

 

Al deze prijzen zijn inclusief montage en BTW. U betaalt geen cent meer.
Onder voorbehoud van drukfouten.

 

 

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr. 28917030
Op onze diensten gelden de algemene voorwaarden

 

 

Terug naar de dealers