Voordelig nieuwe voorruit vervangen in Limburg

Bespaar ook honderden Euro's op uw nieuwe voorruit compleet vervangen in Limburg zonder verborgen kosten voor een eerlijke prijs. Alle voorruit  prijzen gewoon vindbaar op onze site. Lees ook de reviews.

Waarom zou u meer betalen? Bij de grote autoruitbedrijven zijn erg duur. Daar betaalt u mee aan irritante radio- en tv reclames, dure franchise organisaties of zogenaamde "gratis Ruitenwisses". Niet bij ons! Wij houden de kosten laag en monteren uw autoruit net zo vakkundig maar dan voor de helft van de prijs.

Prijs voorruit

Wij maken er ook geen geheim van en hebben onze prijzen voor nieuwe voorruiten per automerk en type op onze prijslijst vermeld. Deze prijzen zijn inclusief vakkundige montage en BTW.

Prijslijst voorruiten

Regio Limburg

Op onze autoruitservice in het Limburgse Susteren verwelkomen wij klanten vanuit Roermond, Sittard en Maastricht maar ook vanuit Belgie komen klanten vanuit Genk en Hasselt.

Mobiele service

Met een speciaal daarvoor ingerichte servicebus voor montage komen bij u op het werk of aan huis. Van Venlo tot aan Maastricht staan wij voor u klaar voor herstel van uw autoruitschade. U betaalt hiervoor wel een toeslag.

Garantie

Wij werken enkel met ervaren en gecertificeerde vakmensen vakmensen en eerste klas OEM autoruiten van het merk Saint-Gobain Sekurit of Pilkington en zo krijgt bij ons ook gewoon levenslang garantie op de montage. Lees ook de reviews op onze website en wordt ook tevreden klant bij ons.

NieuweVoorruit.nl
Handelsweg 4
6114 BR Susteren

Bel voor info of afspraak telefoon: 088-0225459

Terug naar de dealers