Nieuwe voorruit Limburg

Goedkoop nieuwe voorruit bij onze mobiele autoruitservice in Susteren? Wij vervangen de voorruit van elke auto voor een vaste en lage prijs met levenslange garantie op de montage. Wij vervangen voorruiten in de regio Zuid-Limburg. Maar ook vanuit België komen klanten vanuit Genk, Luik, Peer of Bree naar ons toe.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaalt u namelijk niet mee aan onnodige kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijs nieuwe voorruit

Voorruit vervangen

Een echte autoruitspecialist vervangt uw voorruit vakkundig en snel met levenslange garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Afspraak voorruit maken

Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan simpel en snel online op onderstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in, zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Wij zijn enkel op afspraak aanwezig.

Maak nu een afspraak


Hoe lang duurt voorruit vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u weer veilig kunt rijden.

Bellen mag natuurlijk ook

Bel 088-0225459

 

voorruit vervangen

 

nieuwe voorruit

Terug naar de dealers