Nieuwe voorruit Limburg

Een nieuwe voorruit voordelig vervangen bij onze autoruitservice in Susteren? Autoglas Jos Snijkers verzorgt de montage van alle autoruiten voor Roermond, Heerlen, Sittard en Maastricht. Maar ook vanuit België komen klanten vanuit Genk, Luik, Peer of Bree. 

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten. Bij ons kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Voorruit vervangen

Jos Snijkers, zoon Mitchel en collega's vervangen uw voorrruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zij monteren altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasbedrijven en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs. Uiteindelijk bent u bij ons altijd voordeliger uit omdat u bij ons niet meebetaald aan dure radio of tv-reclames en zogenaamde "gratis" ruitenwissers.

Jos Snijkers

is na enkele jaren als bedrijfsleider van een autoschadebedrijf is 2002 voor zichzelf begonnen. Van 2002 tot 2008 waren ze gevestigd in Heythuysen.Vanaf 2008 zijn ze gevestigd in het pand in Susteren en richten op merkdealers, autoschadebedrijven en apk-garages in het Limburgse. Voor NieuweVoorruit.nl monteren zij al 4 jaar naar volle tevredenheid alle voorruiten in de regio. Het team van Jos bestaat inmiddels uit 3 fulltime autoruitmonteurs met samen 50 jaar ervaring in de business. Reden genoeg voor een bezoek bij autoruitschade en de koffie staat voor u klaar. 

Jos Snijkers

 

Prijslijst voorruiten

NieuweVoorruit.nl Handelsweg 46114 BR  Susteren

Telefoon: 
088-0225459

Contactpersoon:
Jos Snijkers

Terug naar de dealers