Nieuwe voorruit Winterswijk

Voordelig een nieuwe voorruit voor uw auto in Winterswijk. Wij vervangen uw voorruit voor een eerlijke en vaste lage prijs. U vindt deze prijs ook gewoon op onze website. Ook als u verzekerd bent tegen autoruitschade helpen wij u graag.

Prijs nieuwe voorruit

De prijs die wij rekenen voor uw nieuwe voorruit inclusief de montage is vaak honderden Euro's lager dan de prijzen die onze grote concurrenten Carglass, Autotaalglas of Glasgarage voor autoruiten berekenen. Bij ons betaald u namelijk niet mee aan kosten zoals dure radio en tv-reclames, gratis ruitenwissers of franchise kosten en kunt u ook gewoon de prijs nieuwe voorruit op onze website vinden.

Prijslijst voorruiten

Ook voor uw verzekering

Indien u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen wij deze ook rechtstreeks afwikkelen met uw verzekeraar. Wij regelen dan de ruitschade melding, verzorgen compleet schadedossier en claimen rechtstreeks bij uw verzekeraar.

Maak nu een afspraak


Wilt u een afspraak maken voor herstel van uw autoruitschade? Dat kan op telefoonnummer 088-0225437 of simpel en snel online op bovenstaande button. Vul hier ook uw voorkeuren en details in zodat wij u vervolgens terug bellen voor een passende afspraak. Wij zijn enkel op afspraak aanwezig.

Onze locatie:

Voor de autoruitservice in de Achterhoek maken wij gebruik van een gastlocatie. U kunt op afspraak terecht bij Autobedrijf Kempink voor herstel van uw autoruitschade. Onze monteurs zijn dan ook op het afgesproken tijdstip op deze locatie. Zo houden wij de kosten laag en uiteindelijk ook de prijs van uw nieuwe voorruit.

NieuweVoorruit.nl Winterswijk
Vreehorstweg 2
7102 EL Winterswijk

Bel 088-0225437

Onze servicelocatie bij Garage Kempink ligt aan de rand van Winterswijk en is daardoor gemakkelijk bereikbaar met de auto. Via de N312 vanaf Ruurlo of Lichtenvoorde, de N318 vanaf  Varseveld of Aalten of neem de N319 vanaf Eibergen en Groenlo. Ben je benieuwd hoe je vanaf jouw locatie Kempink het beste kunt bereiken? Bereken dan je route naar Obelink door hieronder op ‘grotere kaart weergeven’ te klikken.

Voorruit vervangen

Wij vervangen uw voorruit vakkundig en snel met levenslang garantie op de montage. Zo monteren wij altijd autoruiten van fabriekskwaliteit geleverd door OEM-leveranciers AGC, Pilkington en Saint-Gobain Sekurit. Dit zijn OEM-leveranciers die autoruiten fabriceren voor veel automerken, maar ook rechtstreeks aan de erkende autoruitenspecialist. Wij kopen dus rechtstreeks in bij deze autoglasfabrikanten in en zo bent u gegarandeerd van originele kwaliteit vooruit tegen een lage prijs.

Mobiel aan huis

Terwijl u rustig door kunt met thuiswerken komen wij naar u toe. Dat bespaart u de reis- en wachttijd, toch al gauw 2 uur. Dat is handig toch? Wij plannen uw ruitvervanging in op een wekelijkse route zodat onze monteurs zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Voor deze mobiele autoruitservice in de Achterhoek betaald u een bijdrage van € 30,00.

Hoe lang duurt het vervangen?

Het vervangen van de voorruit van uw auto duurt ongeveer 1 uur. Zo duurt de montage ongeveer een half uur waarna de kit waarmee de voorruit wordt gemonteerd nog een half uur moet drogen voor dat u veilig kunt rijden. De auto is dus klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

 

Gratis nieuwe voorruit

Nieuwe voorruit Audi

Nieuwe voorruit Volvo

Nieuwe voorruit Seat

 

Terug naar de dealers