10 jaar garantie op ruitmontage

Natuurlijk vervangen wij uw autoruit vakkundig en zorgvuldig. Echter bestaat altijd de mogelijkheid dat er iets mis gaat tijdens de montage. Wij gebruiken altijd onderdelen en materialen van OEM-kwaliteit, maar er kan helaas soms iets mis gaan.

Wij lopen hier niet voor weg, maar zorgen voor professioneel herstel van het gebrek. Gelukkig komt dit bijna niet voor en durven wij dit ook gewoon te benoemen en garanderen dus.

Deze garantie betreft gebreken ontstaan door ons uitgevoerde werkzaamheden aan uw autoruit en de daarbij gebruikte materialen en onderdelen voor de duur van 10 jaren. Deze garantie wordt uitgevoerd door de hersteller waar de ruit aanvankelijk geplaatst is, of onder zijn verantwoordelijkheid en keuze bij een andere hersteller uit ons netwerk.

Kwaliteit autoglas

U kent de uitspraak "Goed gereedschap is het halve werk". Dat geldt bij ons ook. Het werken met goede producten en materialen vergemakkelijkt ons werk en de duur van een ruitvervanging. Daarom maken wij zo veel als mogelijk gebruik autoruiten en materialen van goede kwaliteit.

voorruit snijdraad doorprikken