Levenslang garantie op ruitmontage

Natuurlijk vervangen wij uw kapotte voorruit vakkundig en zorgvuldig met garantie voor een nieuwe voorruit van A-kwaliteit. Zo gebruiken wij bij vervanging van uw voorruit ook altijd onderdelen en materialen van OEM-kwaliteit om zo verzekerd te zijn van vakkundig herstel.

Foutje bedankt!

Wij werken altijd zorgvuldig en secuur, maar het monteren van autoruiten blijft mensenwerk en kan er altijd een foutje insluipen. Wij lopen hier niet voor weg, maar zorgen voor professioneel herstel van het gebrek. Gelukkig komt dit bijna niet voor en durven wij dit ook gewoon te benoemen en garanderen dus.

Onze garantie

Deze garantie betreft gebreken ontstaan op door ons uitgevoerde werkzaamheden aan uw autoruit en de daarbij gebruikte materialen en onderdelen voor de levensduur van uw auto. Deze garantie wordt uitgevoerd door de hersteller waar de ruit aanvankelijk geplaatst is, of onder zijn verantwoordelijkheid en keuze bij een andere hersteller uit ons netwerk.

Kwaliteit autoglas

U kent de uitspraak "Goed gereedschap is het halve werk". Dat geldt bij ons ook. Het werken met goede producten en materialen vergemakkelijkt ons werk en de duur van een ruitvervanging. Daarom maken wij zo veel als mogelijk gebruik autoruiten en materialen van goede kwaliteit.

voorruit snijdraad doorprikken